GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βούτσης για την επίθεση στο σπίτι του Φλαμπουράρη

«Eίναι αυτονόητη η καταδίκη της δεύτερης κατά σειρά εμπρηστικής ενέργειας εναντίον του συναδέλφου βουλευτή και υπουργού Αλέκου Φλαμπουρ...


«Eίναι αυτονόητη η καταδίκη της δεύτερης κατά σειρά εμπρηστικής ενέργειας εναντίον του συναδέλφου βουλευτή και υπουργού Αλέκου Φλαμπουράρη και της οικογένειας του» σημειώνει ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.
«Δεν εκφράζουμε μόνο την απαίτηση να τιμωρηθούν οι ένοχοι τέτοιων απαράδεκτων ενεργειών, που θέλουν να προκαλέσουν φόβο και εγκυμονούν επικινδυνότητα για τη ζωή ανθρώπων, αλλά καλούμε όλους να αναλογιστούν το κλίμα, που δημιουργεί μια παρατεταμένη προσωπική στοχοποίηση, η οποία αναίτια εκδηλώθηκε από συγκεκριμένα κέντρα για τους δικούς τους σκοπούς» προσθέτει ο κ. Βούτσης.
Επισημαίνει ότι «Το ζήτημα δεν είναι μόνο προσωπικό, όπως δεν ήταν και σε άλλες βίαιες και εμπρηστικές επιθέσεις εναντίον πολιτικών προσώπων».
«Η Δημοκρατία δεν εκδικείται, αλλά βεβαίως, ούτε κωφεύει, ούτε σιωπά» καταλήγει ο κ. Βούτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση