GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζεντάι επιδίδονται στον "Πόλεμο του Χιονιού" στην Ουάσινγκτον

Έχοντας αντικαταστήσει το φωτόσπαθό του με μπαστούνια του σκι, ένας ιππότης Τζεντάι βομβαρδίζει με χιονόμπαλες τους "εχθρούς"...


Έχοντας αντικαταστήσει το φωτόσπαθό του με μπαστούνια του σκι, ένας ιππότης Τζεντάι βομβαρδίζει με χιονόμπαλες τους "εχθρούς" του, τους στρατιώτες της "σκοτεινής πλευράς" της Δύναμης, στο κέντρο της Ουάσινγκτον.
Σαν αυτόν, εκατοντάδες νεαροί και όχι μόνο συγκρούστηκαν σε μια μάχη μέχρις εσχάτων --ή μέχρι να κρυώσουν αρκετά για να επιστρέψουν στα σπίτια τους-- την οποία ονόμασαν "Πόλεμο του Χιονιού". Βασική έμπνευσή τους, η τελευταία ταινία της σειράς του "Πολέμου των Άστρων".
Καθώς στην αμερικανική πρωτεύουσα έχει πέσει από την Παρασκευή μισό μέτρο χιόνι, τα πυρομαχικά είναι άφθονα.
"Μείναμε κλεισμένοι μέσα για δυο μέρες και βαρεθήκαμε", είπε η 33χρονη Λόρα Λορένσο.
Οι "μαχητές" και των δύο πλευρών, παίζοντας σαν μικρά παιδιά, βρέθηκαν σύντομα καλυμμένοι με χιόνια.
"Εγώ φόρεσα τη στολή των Τζεντάι", εξήγησε ο Πολ Όλιγκ, 42 ετών, ενώ προσπαθούσε να καλυφθεί όσο καλύτερα μπορούσε από τις "βόμβες" των αντιπάλων. Όπως είπε, αγόρασε τη στολή για τη γιορτή του Χάλογουιν, με αφορμή την τελευταία ταινία της σειράς.
Ο "πόλεμος" οργανώθηκε μέσω των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης. Οι εχθροπραξίες είχαν οριστεί να ξεκινήσουν στις 10 το πρωί, τοπική ώρα.
Οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες δεν κατάφεραν πάντως να ντυθούν με τις κατάλληλες στολές, αφού τα καταστήματα παρέμειναν κλειστά το Σάββατο και οι αρχές είχαν συμβουλεύσει τους κατοίκους να μείνουν μέσα στα σπίτια τους. Κάποιοι όμως προσπάθησαν σκληρά να μιμηθούν τους αγαπημένους τους ήρωες, όπως ένας νεαρός που είχε ντυθεί
"Τσουμπάκα" -- παρά τη γούνα του και τα φυσεκλίκια του, δεν γλίτωσε από τα πυρά του εχθρού.
Ένας από τους οργανωτές είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι είχαν δηλώσει συμμετοχή μέσω του Facebook περίπου 3.400 βαριεστημένοι κάτοικοι της πόλης. Αρκετοί ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στο πεδίο της μάχης, επειδή τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν λειτουργούν στην Ουάσινγκτον λόγω της χιονοθύελλας.
Σε έναν χιονοπόλεμο που είχε οργανωθεί το 2010 μετείχαν περίπου 3.000 άνθρωποι.
"Το διασκεδάσαμε και καλά έκανα και ήρθα, όμως τώρα ήρθε η ώρα να πάω σπίτι για ν' αλλάξω" είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας νεαρός, ο Σκοτ Μάρτιν, κρατώντας στο χέρι του τη μάσκα του Τσουμπάκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση