GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗ ... ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!

Kyriakos Melas Ο ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΣΤΗ ... ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ! Θέλω να σκάσω. Να λουφάξω. Να μη μιλάω. Ει δυνατόν και να μην σκέφτομαι. Να κάνω...

Kyriakos Melas
Ο ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΣΤΗ ... ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!
Θέλω να σκάσω. Να λουφάξω. Να μη μιλάω. Ει δυνατόν και να μην σκέφτομαι. Να κάνω τη δουλειά μου. Να κοιτάξω τα του οίκου μου. Ε!!!! και δεν μ'αφήνουν. Πώς να σιωπήσεις στην ξεφτίλα που συναντάς καθημερινά τριγύρω σου; Να κάνεις πως δεν είδες; Να διερωτηθείς και να αποδεχθείς το "τι με νοιάζει εμένα";
Το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, λέει, πλήρωσε στις 16-12-2015, τη "διοργάνωση συναυλίας Παπακωνσταντίνου στα πλαίσια των Γιορτών Παλιάς Πόλης 2015" ΣΤΗ...ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!!
Μια κοροϊδία μπροστά στα μούτρα κάθε αρμόδιου που αναρτήθηκε με ΑΔΑ 64Ι90Κ7Ε-7ΙΔ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ! Ένας φορέας του Δημοσίου πληρώνει έναν Έλληνα καλλιτέχνη 16.500 ευρώ για τη συναυλία του στη Ξάνθη, σε νομικό πρόσωπο στη Βουλγαρία! Και οι μεν δημοτικοί άρχοντες κυκλοφορούν γιορτινοί και χαρούμενοι στη Ξάνθη και ανάβουν δεντράκια με ύφος και αλαζονεία οι δε "και καλά" προοδευτικοί και αντισυστημικοί καλλιτέχνες περιφέρουν χαλαρά το δήθεν προσωπείο τους. Και όλα αυτά εκ προ μελέτης σε βάρος της χειμαζόμενης πατρίδας τους.
Κατά τα άλλα αγανακτισμένοι δεν θα υπάρξουν ποτέ πια. Μας τέλειωσαν. Κράτος μήπως; που να μην αποδέχεται αυτή την κοροϊδία;

3 σχόλια

  1. Δημήτρης Κλ.10 Ιαν 2016, 11:37:00 π.μ.

    Ιδού το νέο δίλημμα: Είναι νόμιμο. Ηθικό όμως; Εγώ διερωτώμαι ο, κατά περίπτωση προοδευτικός Βασ.Παπακωνσταντίνου, είναι πράγματι προοδευτικός ή ψευτοπροοδευτικός; Γιατί μονίμως χαιρετά την εξουσία για να ονειρεύεται και να «μείνει οπαδός φανατικός αυτών που πάντοτε την τρώνε από πίσω», αλλά από την κάθε λογής εξουσία εισπράττει και μάλιστα αφορολόγητα! Και υπάρχουν άνθρωποι που ψάχνουν στα σκουπίδια για να επιζήσουν. Απογοήτευση. Κρίμα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ν Βράχος επισημαίνει:

    ΤΙ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΗΣΩ ΤΙ ΝΑ..ΘΥΜΗΘΩ. ..ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΟΥΤΕ..ΕΥΡΩ;
    ========================================================
    «Γειά σου ρε Γαλάνη με τα ωραία σου. Ώστε 3 χιλιάδες ευρώ δήλωσες εισόδημα το 2009; να σου στείλω φαί με την πρόνοια…»
    «Μήπως βρίσκεται καμία βοήθεια για την κα Γαλάνη- την φίλη του Αλέξη ντε- που η κακομοίρα δηλώνει εισοδήματα κάτω από το όριο της φτώχειας;»
    «Η Δημητρούλα δεν ξεκίναγε τις συναυλίες της λέγοντας πως πρέπει να φύγει η χούντα του μνημονίου; Για να συνεχίζει να κλέβει την εφορία;»
    «Αυτό το Σάββατο μαζεύουμε τρόφιμα στο Μέγκα για τις άπορες Δήμητρα Γαλάνη και Τάνια Τσανακλίδου»
    Η Γαλάνη μαζί με την άλλη αντιστασιακή Χαρούλα Αλεξίου- Βελουχιώτη δεν δίνουν συναυλίες; Πού πήγαν τα λεφτά οέο ;»
    «Πληροφορίες ότι η Δήμητρα Γαλάνη έκρυβε τα εισοδήματα της σαν αντίσταση στην κυβέρνηση του μνημονίου επιβεβαιώνονται.. ανάρχα η δικιά σου»
    «Αληθεύει ότι ο αγανακτισμένος Κότσιρας ξέχασε να κάνει δήλωση;»
    «Κοτσιρας + γαλάνη δεν σχολιάζουν στοιχεία ΣΔΟΕ που δείχνουν ποσό φοροφυγάδες είναι..γιατί ειναι χαλκευμένα από τους μνημονικούς εφοριακούς»
    ΚΑΙ Η ΧΑΡΟΥΛΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ?
    «Η πηγή μου μου αποκάλυψε γιατί βγήκε στην αντίσταση για το μνημόνιο η Χαρούλα. Έχασε μου είπε 2 εκ από το κούρεμα των ομολόγων»
    «Κλαίω από το πρωί για το δράμα της Ζυριζαίας Δημήτρας Γαλάνη που ζεί με 3 χιλιάδες ευρώ το χρόνο.. να γιατί κάνει αντίσταση στο μνημόνιο»
    «Απόψε το βράδυ μετά την προσευχή θα κρατήσω λίγο από το βραδυνό μου να το δώσω στην Δημ.Γαλάνη που ζεί με 3 χιλιάδες το χρονο η κακομοίρα»
    «Όσοι έχετε παλιά ρούχα τα μαζεύουμε στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής για να τα δώσουμε στην Γαλάνη και τον Κότσιρα που υποφέρουν…»
    «Όταν η Χαρούλα έλεγε να φύγει η χούντα.. το ΣΔΟΕ εννοούσε;»
    «Αυτοί οι δήθεν αριστεροί, τύπου Χαρ. Αλεξίου και Γαλάνη που δεν πλήρωσαν ποτέ φόρο.. είναι οι πιό σιχαμένοι»
    «Άντε καληνύχτα Γαλάνη. Εσύ φαντάζομαι με 3000 ευρώ εισόδημα τον χρόνο… κοιμάσαι κάτω από την γέφυρα..και ετοιμάζεσαι για την ταξική μάχη»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ν Βράχος επισημαίνει:

    ΣΥΡΙΖΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ

    ΟΥΤΕ ΜΙΑΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ..

    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΑΝ?)

    Ούτε μιας βραδιάς …..λουλούδια δεν έδιναν στο.... Ι.Κ.Α
    Διάσημοι τραγουδιστές στην εξαετία 2007-2012 είχαν κολλήσει λιγότερα ένσημα και από τα οικοδομικά, με τις προκαταρκτικές έρευνες που έχουν αρχίσει ΙΚΑ και ΟΑΕΕ να αποκαλύπτουν υποθέσεις τεράστιας φοροδιαφυγής...
    Επιτόπιοι έλεγχοι σε γνωστές πίστες βρίσκονται σε εξέλιξη με στόχο να εντοπιστούν "επί τω έργω" οι παρανομούντες και να βεβαιωθούν τα σχετικά πρόστιμα.
    Τα πρώτα ονόματα της νυχτερινής Αθήνας, σύμφωνα με δημοσίευμα των "Νέων", έπαιρναν τη διετία 2008-2009 από 8.000 μέχρι 12.000 ευρώ τη βραδιά, ενώ για τον μεγαλύτερο αριθμό τραγουδιστών το νυχτοκάματο ήταν 5.000 με 6.000 ευρώ.
    Έτσι το εβδομαδιαίο εισόδημά τραγουδιστή μπορούσε να φτάνει στα 48.000 ευρώ, το μηνιαία στις 192.000 ευρώ και το ετήσιο τις 960.000 ευρώ.
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝ(?)
    Στα ποσά αυτά δεν περιλαμβάνονται η συναυλιακή δραστηριότητα και τα έσοδα από τα δικαιώματα δίσκων, ούτε ποσοστά που φέρεται να εισέπρατταν κάποιοι τραγουδιστές πίστας από την γκαρνταρόμπα των κέντρων και από διαφημιστικά στα τραπέζια.
    Από τις προκαταρκτικές έρευνες προέκυψε ότι σημαντικός αριθμός γνωστών καλλιτεχνών τα έξι τελευταία χρόνια (2007-2012) διαπιστώθηκε με ισχνές ασφαλιστέες αποδοχές στο ΙΚΑ που σε κάποια περίπτωση δεν ξεπερνούσαν σε ετήσια βάση τα 10 ευρώ
    Είναι δε χαρακτηριστικό ότι βάσει των εισφορών κάποιοι καλλιτέχνες δεν δικαιούνται καν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης από το ΙΚΑ, καθώς δεν έχουν το μίνιμουμ των 50 ενσήμων που προβλέπει ο νόμος.
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (?)
    Σύμφωνα με τα "Τα Νέα", υπάρχουν καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Πασχάλης Τερζής που δήλωσαν την περίοδο 2007-2008 ημέρες ασφάλισης (με βάση τα έσοδά τους) που ξεπερνούν τις 1.000 και φυσικά είχαν και τις ανάλογες κρατήσεις από το Ταμείο, υπάρχουν και άλλοι όπως η Έλλη Κοκκίνου που δήλωσε το 2008 μόλις 58 ένσημα, η Άννα Βίσση με 44 ημέρες ασφάλισης το 2007 και 38 το 2008, ο Γιώργος Μαζωνάκης με 76 ημέρες το 2007 και 64 ημέρες το 2008, αλλά και ο Σάκης Ρουβάς με 93 ημέρες το 2007 και 195 ημέρες το 2008.

    Πολλοί εκ των τραγουδιστών αυτών έχουν συστήσει εταιρείες, είτε ΕΠΕ είτε ΟΕ, οι οποίες διαχειρίζονται και εισπράττουν το σύνολο των αμοιβών και δικαιωμάτων που προκύπτουν από την καλλιτεχνική και εμπορική τους δραστηριότητα, όμως όταν είναι διαχειριστές ΕΠΕ ή έχουν ποσοστό μετοχών 3% και άνω στην εταιρεία πρέπει ασφαλίζονται υποχρεωτικά ανεξαρτήτως εισοδήματος στον ΟΑΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση