GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγρια κόντρα Κατρούγκαλου - Βρούτση για το ασφαλιστικό - ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι στη βουλή μεταξύ του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου και του βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού Εργασίας Γιάννη ...


Ανέβηκαν οι τόνοι στη βουλή μεταξύ του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου και του βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση. 

Ο κ. Βρούτσης πήρε το λόγο με αφορμή την αναφορά που έκαναν στο πρόσωπό του τόσο ο κ. Κατρούγκαλος όσο και ο πρωθυπουργός, απαντώντας: "Φυσικά δεν είμαστε ίδιοι. Εγώ δεν είμαι ψεύτης κ. Κατρούγκαλε, ούτε υποσχέθηκα ποτέ αυξήσεις συντάξεων. Εσείς το κάνατε και όλη η κυβέρνηση. Αυτή είναι η διαφορά μας".

"Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ήλιου που τη σταμάτησε ο υπουργός σας η μηνιαία δαπάνη του ασφαλιστικού είναι 2, 6 δισ ευρώ. Με μια απλή διαίρεση μεσοσταθμικά 1,5 σύνταξη του κάθε Έλληνα κόβεται με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ" συνέχισε ο κ Βρούτσης. 

"Τα στοιχεία του Ήλιου γιατί ήταν ουσιαστικά παραποιημένα" απάντησε ο κ. Κατρούγκαλος εξαγριώνοντας τον κ. Βρούτση. "Ό,τι και να είστε εσείς, η Βουλή δεν είναι τσίρκο. Καθίστε κάτω" είπε ο κ. Κατρούγκαλος και συνέχισε.  "Ο κ. Βρούτσης μας είπε ότι το ασφαλιστικό έως το 2015 άκμαζε και ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και το διέλυσε και λέει ότι άλλοι είναι οι ψεύτες" .

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση