GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του Άδωνι στις καταγγελίες του Ραγκούση – ΒΙΝΤΕΟ

Στις καταγγελίες του Γιάννη Ραγκούση απάντησε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολ...


Στις καταγγελίες του Γιάννη Ραγκούση απάντησε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό».
«Θα προσπαθήσω να συγκρατηθώ. Εγώ είμαι πάντα πρόθυμος να απαντάω στα πάντα στους πολίτες, παρόλο που ο κ. Ραγκούσης έκανε μία ανάρτηση για την οποία, υπό κανονικές συνθήκες, θα έπρεπε να απαντήσω στα δικαστήρια» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε:
«Εγώ μαζί με άλλους 250, πράγματι ως επικεφαλής συνδυασμού πήρα 15.000 ευρώ πρόστιμο γιατί ο νόμος Ραγκούση ήταν φτιαγμένος  με τέτοιο τρόπο που όσοι θέλαμε να ήμασταν νομοταγείς ήταν αδύνατο να το τηρήσουμε. Ως αποτέλεσμα, το 2013 κατατέθηκε μία τροπολογία, ψηφίστηκε από όλα τα σχετικά κόμματα και δεν αφορούσε εμένα. Αφορούσε 250 ανθρώπους».
Δείτε το βίντεο από το STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση