GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κηδεύεται σήμερα η αδικοχαμένη Ανθή Λινάρδου

Στην τελευταία της κατοικία οδηγείται σήμερα η αδικοχαμένη, Ανθή Λινάρδου, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της. Συγγενείς και φίλ...


Στην τελευταία της κατοικία οδηγείται σήμερα η αδικοχαμένη, Ανθή Λινάρδου, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της.

Συγγενείς και φίλοι της άτυχης γυναίκας συγκεντρώνονται το απόγευμα, προκειμένου να την αποχαιρετίσουν και να τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία. Όλα αυτά ενώ η οικογένειά της προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του πόνου και της θλίψης και να συνειδητοποιήσει πως το κορίτσι τους έφυγε από τη ζωή, βρίσκοντας φρικτό θάνατο από τα χέρια του συζύγου και πατέρα των τριών ανηλίκων παιδιών τους. 

Το Βελβεντό, όπως λένε κάτοικοι του χωριού που ήταν κοντά στην Ανθή, θα ταξιδέψει με πούλμαν ως την Αθήνα για να την αποχαιρετίσει. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει μέσα στον Ιερό Ναό του κοιμητηρίου στο Σχιστό και θα ακολουθήσει η ταφή.

Τραγικές φιγούρες οι δικοί της άνθρωποι που προσπαθούν να πάρουν δύναμη για να είναι κοντά στα παιδιά της, τα οποία είναι μαζί τους μετά την προσωρινή απόφαση της επιμέλειας που δόθηκε με απόφαση του δικαστηρίου στη γιαγιά τους και μάνα της άτυχης κοπέλας. 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση