GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Διορίστηκε (στο Γραφείο του απίθανου Σπίρτζη) και η γυναίκα του εξαδέλφου του Τσίπρα

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε σήμερα πως ο πρωθυπουργός θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός, αφού, ενώ διόρισε και τ...

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε σήμερα πως ο πρωθυπουργός θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός, αφού, ενώ διόρισε και την ξαδέρφη του στο Δημόσιο, σήμερα πήγε να μιλήσει στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης κατά του κομματικού κράτους.

Ο κ. Θεοδωράκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε πως διορίστηκε και δεύτερος Τσίπρας στο Δημόσιο, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο, σύμφωνα με το liberal.gr, ο Αλέξης Τσίπρας, εκτός από τον ξάδερφό του Γιώργο Τσίπρα, διόρισε στο Δημόσιο και την (εξ αγχιστείας) ξαδέρφη του, Αθανασία Ψαρουδάκη. Πρόκειται για τη σύζυγο του κ. Γιώργου Τσίπρα, η οποία προσελήφθη με σύμβαση μετακλητής υπαλλήλου στο γραφείο του Χρήστου Σπίρτζη!



Ο Γιώργος Τσίπρας, ο σύζυγός της και εξάδελφος του πρωθυπουργού, έχει διοριστεί γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση