GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λυγίζει ο Κώστας Κάππας κάθε φορά που αναφέρεται στον πατέρα του

Ο Κώστας Κάππας μίλησε στο περιοδικό Hello και αποκάλυψε πως κάθε φορά που μιλά για τον πατέρα του συγκινείται και λυγίζει. Αυτό συνέβη...


Ο Κώστας Κάππας μίλησε στο περιοδικό Hello και αποκάλυψε πως κάθε φορά που μιλά για τον πατέρα του συγκινείται και λυγίζει. Αυτό συνέβη και όταν ο Σταμάτης Φασούλης του έδωσε να διαβάσει το σενάριο στην παράσταση «Ο μπαμπάς», στην οποία πρωταγωνιστεί.
Φέτος συναντιέσαι μ'έναν «Μπαμπά» που παιδεύει την κόρη του, αλλά είναι πολύ γλυκός.
«Ο Σταμάτης Φασουλής είναι εξαιρετικός ως «Μπαμπάς». Εγώ είμαι λίγο κακός χαρακτήρας, γιατί θέλω να τον κλείσουμε σε κλινική. Αυτό που συμβαίνει στο έργο είναι ένα αγκάθι για κάθε οικογένεια και το ξέρω επειδή το έχω περάσει με τον πατέρα μου. Για εκείνους που βρίσκονται δίπλα σε έναν τέτοιο άνθρωπο, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα».
Πώς ένιωθες στις πρόβες αφού είχες τέτοιες προσωπικές μνήμες;
«Όταν διάβασα το έργο φορτίστηκα. Στις πρόβες ειδικά, όταν έβλεπα ότι ο ήρωας που ερμηνεύει ο Σταμάτης είχε κόλλημα με το ρολόι του, κάτι που συνέβαινε και με τον πατέρα μου, δεν ήταν καθόλου απλά τα πράγματα για εμένα».
Το έργο πραγματεύεται ένα θέμα που μάλλον δεν συναντάται συχνά στις ελληνικές οικογένειες.
«Θα έλεγα πως, αντιθέτως, ζούμε πλέον στην άνοια. Όμως ο Σταμάτης κάνει κάτι πάρα πολύ ωραίο, δεν βαραίνει την παράσταση, φροντίζοντας να σε προβληματίσει και να σε συγκινήσει, εισάγοντας ένα φοβερό χιούμορ. Όποιος έρθει θα συγκινηθεί αλλά και θα γελάσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση