GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑ ...ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ! "Το Ιράν εναντίον της Τεχεράνης..."

George J. Prokopakis Κάτι αλλάζει - θετικά - στην ΕΡΤ Η σημερινή διοίκηση της ΕΡΤ εθεωρείτο γιουσουφάκια της Ζωής. Τα Δίστομα, οι εμβ...

George J. Prokopakis

Κάτι αλλάζει - θετικά - στην ΕΡΤ

Η σημερινή διοίκηση της ΕΡΤ εθεωρείτο γιουσουφάκια της Ζωής. Τα Δίστομα, οι εμβριθείς αναλύσεις για το μνημειώδες έργο του ήρωα με τις παντόφλες, το προσωπικό ξεφτίλισμα στην ακρόαση της Βουλής, εκεί έδειχναν.

Τα πράγματα αλλάζουν. Ο Λάμπης Ταγματάρχης με τον τιτάνα της δημοσιογραφίας Χαλβατζάκη κατάφεραν μια μεγάλη αλλαγή. Πέρασε ολοσούμπιτο το μαγαζί στην υπηρεσία του Τσίπρα. Ποιά Ζωή και τρίχες! Έχουν αρχίσει μια μεγαλειώδη καμπάνια για να αναδείξουν πως σε όλο τον κρατικό μηχανισμό οι πάντες είναι τουλάχιστον τόσο αγράμματοι όσο ο μεγάλος τιμονιέρης!

Λέσβο και Μυτιλήνη ο μεγάλος; Το Ιράν ετοιμάζει αποκλεισμό της Τεχεράνης ο Χαλβατζάκης! Τελικά, δεν είναι ο Τσίπρας αγράμματος και ανίκανος. Όλοι είναι!

Έχουν βελτιωθεί οι διαδικασίες στην ΕΡΤ. Οι δημοσιογράφοι της σταμάτησαν να αναμεταδίδουν τις τρολιές από το Κουλούρι ως ειδήσεις. Τώρα τις χοντρομαλακίες τις κάνουν χωρίς βοήθεια!

Λάμπη μου, βλέπεις η ξεφτίλα πόσο κοντά είναι! Να ξέρεις πως δεν υπάρχει πάτος!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση