GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Χωρίς κοινωνική ευαισθησία, με ακροδεξιούς συνεργάτες ο Κυρ. Μητσοτάκης

«Το Ασφαλιστικό, για πρώτη φορά, δίνει λύσεις στα Ταμεία», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτ...


«Το Ασφαλιστικό, για πρώτη φορά, δίνει λύσεις στα Ταμεία», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, συμπληρώνοντας ότι «η μάχη που δώσαμε είναι για να μην υπάρξει "αίμα" στις κύριες συντάξεις» ενώ χαρακτήρισε θετικό το γεγονός ότι οι εργοδοτικοί φορείς δέχθηκαν την αύξηση εισφορών.

Υποστήριξε ακόμη, ότι η κυβέρνηση έχει δώσει στους δανειστές ένα πρόγραμμα, το οποίο είναι υλοποιήσιμο και είναι μία πρόταση τεκμηριωμένη. «Αυτή η Κυβέρνηση αναλαμβάνει την ευθύνη των αποφάσεών της. Δεν εκτελούμε αποφάσεις των δανειστών», δήλωσε με νόημα, προσθέτοντας ότι «η διαπραγμάτευση που γίνεται έχει τα χαρακτηριστικά της δικής μας πολιτικής αντίληψης».

Σχολιάζοντας την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, εξαπέλυσε «βέλη» εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χαρακτηρίζοντας τον νεοφιλελεύθερο, χωρίς κοινωνική ευαισθησία, με ακροδεξιούς συνεργάτες. 

«Θεωρώ σημαντικό ότι εξελέγη ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Γιατί έχουμε από τη μία μεριά κάποιον που γελάει όταν απολύει δημοσίους υπαλλήλους και από την άλλη την κοινωνική ευαισθησία», εξήγησε και συμπλήρωσε ότι «έχουμε από τη μία μεριά τον νεοφιλελευθερισμό και τους ακροδεξιούς συνεργαζόμενους, ενώ από την άλλη οι ΑΝΕΛ εκπροσωπούμε το κομμάτι εκείνο της δεξιάς που έχει κοινωνική ευαισθησία».

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δεν απέκλεισε να υπάρξουν διαρροές από το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ προς τη Νέα Δημοκρατία. Επεσήμανε δε, ότι μετά το Ασφαλιστικό, ανοίγει η συζήτηση για διαγραφή χρέους, η οποία «θα οδηγήσει στο τέλος του μνημονίου».

 

Η Κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε, θα δώσει τις επόμενες ημέρες μία «τελευταία ευκαιρία» σε όσους έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό, προκειμένου να τα δηλώσουν και να πληρώσουν τους φόρους που τους αναλογούν. «Ή θα πληρώσουν και θα τα νομιμοποιήσουν ή θα δημευθεί η περιουσία τους» είπε χαρακτηριστικά.

1 σχόλιο

  1. ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ 10 ΔΙΣ . ‘’ΑΕΡΑ’’ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ???

    ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΜΝΗΜΗ…..
    Τα χρόνια εκείνα αναφύονται σιγά σιγά οι εμμονές του Πάνου σε διάφορες θεωρίες συνωμοσίας. Δαπανά χρόνο και χρήμα ψάχνοντας τα αρχεία της Στάζι. Χωρίς αποτέλεσμα. Μετά είναι η φάση της εμμονής με τη 17Ν, την οποία ο Καμμένος ταυτίζει grosso modo με το ΠΑΣΟΚ, ώσπου έρχεται το 2002 και η εξάρθρωσή της από την Κατεχάκη επί Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ακόμη ένας μύθος καταρρέει. Ενδιαμέσως όμως ο Καμμένος ζει τον μύθο του στη Σοφοκλέους του 1999-2000.

    Ο Μιλτιάδης Εβερτ θα αναλάβει προσωπικά τη διαλεύκανση του «εγκλήματος του Χρηματιστηρίου», κατά τη διατύπωσή του. Ο άλλοτε εβερτικός Καμμένος όμως αφήνει τους πάντες σύξυλους όταν στο πόθεν έσχες του, σύμφωνα με στοιχεία που δίνει η Συγγρού, εμφανίζεται να έχει παίξει εννέα δισ. δραχμές αέρα.
    =====================================
    Ο ίδιος εμφανίζει εαυτόν ζημιωμένο κατά 105 εκατ. δραχμές, αλλά τα ποσά από πωλήσεις και αγορές δεν «τσεκάρουν» ακριβώς, με αποτέλεσμα η τότε ΝΔ να αγωνίζεται να τα δικαιολογήσει και να τον καλύψει.

    ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ 10 ΔΙΣ . ‘’ΑΕΡΑ’’ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ???

    Γεράσιμος Γιακουμάτος.
    Εγώ ξέρω ότι έχασα τα λεφτά μου όπως και άλλοι συνάδελφοι…».
    Είναι αυτά που θα υπαινιχθεί σε πρόσφατες δηλώσεις του ο βουλευτής της Β' Αθηνών Γεράσιμος Γιακουμάτος.
    «Κάνουμε τώρα καταγγελίες αλλά δεν κοιτάμε την καμπούρα μας. Ας κοιτάξουν τα χρηματιστηριακά του 2000 και θα καταλάβουμε γιατί και ποιος είναι υπεύθυνος. Είναι πενήντα βουλευτές που το ξέρουν, δεν το ξέρω μόνο εγώ.
    Αν δει κανείς το πόθεν έσχες του Καμμένου την περίοδο 2000-2002, θα καταλάβετε. Τα κέρδη ήταν 280 εκατομμύρια δραχμές. Εγώ ξέρω ότι έχασα τα λεφτά μου όπως και άλλοι συνάδελφοι…».

    ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ 10 ΔΙΣ . ‘’ΑΕΡΑ’’ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ???

    Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ ΚΙΟΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

    Προφανώς αποπειρώνται να συσχετίσουν πρώην στελέχη του Πάνου Καμμένου με τον συλληφθέντα “αγιορείτη μοναχό” που κρυβόταν στο Άγιο όρος και έκανε τον κοσμοκαλόγερο.
    Ποιος είναι ο Κιούσης;

    Διαβάζουμε από ρεπορταζ του διαδικτύου:
    Δεκατρείς δικαστικές αποφάσεις για απάτη, πλαστογραφία, υπεξαίρεση και χρέη προς το δημόσιο, ήταν αρκετές για να οδηγήσουν τον Κωνσταντίνο Κιούση, 48 ετών σήμερα και πρώην δημοτικό υπάλληλο, στις απόκρημνες πλαγιές του Αγίου Όρους.

    Ο Κωνσταντίνος Κιούσης τα τελευταία οκτώ χρόνια επέλεξε να ζει κρυφά ως μοναχός σε σκήτες και στον Άθωνα προσποιούμενος τον ερημίτη, για να γλιτώσει τα ισόβια στη φυλακή.
    Ο πρώην δημοτικός υπάλληλος, ο οποίος σύμφωνα με τον δήμαρχο Δάφνης – Υμηττού την περίοδο που εκτελούσε χρέη ελεγκτή εσόδων – εξόδων του Δήμου απέδιδε τα κέρδη του στο Χρηματιστήριο, ζημίωσε το Δημόσιο 2,5 δις δραχμές το διάστημα από από το 1995 έως το 2002.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση