GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αύριο ο Τζιτζικώστας παίρνει θέση για τον β' γύρο

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοίνωσε ότι αύριο Τρίτη 5 Ιανουαρίου, στις 13.30’, θα πραγματοποιήσει δήλ...

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοίνωσε ότι αύριο Τρίτη 5 Ιανουαρίου, στις 13.30’, θα πραγματοποιήσει δήλωση εν όψει του δεύτερου γύρου των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία, στο γραφείο του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

1 σχόλιο

  1. Την Καμπάνια για να απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους ΕΛΛΗΝΕΣ για την στάση τους στους λαθρομετανάστες ( μπέστε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δώστε ) μάλλον την έχει οργανώσει το Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών μαζί με την ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΙΤ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΦΥΛΑΚΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .( αυτό το αίσχος μόνο με συνεργάτες θα μπορούσε να γίνει )

    Έτσι πιστεύω όμως ότι η καμπάνια πρέπει να γίνει για τα Γιουσουφάκια της Τουρκίας που βρίσκονται στον Σύριζα και στους Ανεξάρτητους Έλληνες και ειδικά σε Τσίπρα και Καμμένο ( για τους Ανεξάρτητους πιο παραπλανητικός τίτλος κόμματος δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αφού σε λίγο και με την θέληση τους δεν θα υπάρχει Ελλάδα αλλά η Επαρχία Ελλάδα της Μεγάλης Οθωμανικής Τουρκίας ) και να τους δοθεί το Μέγα Βραβείο Μπουλέντ Ετσεβίτ Ο Πορθητής Της Κύπρου, αφού με την πολιτική τους κάνουν την Ελλάδα μια Μουσουλμανική χώρα με εξουσιαστή την Άγκυρα.
    Κάποτε οι Κουμουνιστές Ή Αριστεροί του κόλου και της δεξιάς τσέπης θέλανε επιτακτικά η Μακεδονία να γίνει ανεξάρτητη ( Δορυφόρος προσωρινά της Βουλγαρίας και συν τω χρόνω κτήμα της ) τώρα ονειρεύονται και λειτουργούν έτσι που όλη η Ελλάδα να γίνει κτήμα της Τουρκίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση