GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πανιώνιος "βύθισε" τον Πανθρακικό και βλέπει Ευρώπη

Και μόνο ο (κάτι παραπάνω από έξαλλος…) τρόπος με τον οποίο πανηγύρισαν άπαντες στον Πανιώνιο το γκολ του Οικονόμου, με εύστοχη εκτέλ...


Και μόνο ο (κάτι παραπάνω από έξαλλος…) τρόπος με τον οποίο πανηγύρισαν άπαντες στον Πανιώνιο το γκολ του Οικονόμου, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, στο 88’, μαρτυρά τη σπουδαιότητα της νίκης και το γεγονός ότι στη Νέα Σμύρνη… ναι, κάνουν όνειρα για Ευρώπη! 

Οι «κυανέρυθροι» πήραν ένα μεγάλο «τρίποντο» (0-1) μέσα στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού, που έπαιζε από το 76’ με παίκτη παραπάνω (αποβολή του Ρισβάνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα) και παρέμειναν μέσα στην πρώτη πεντάδα της Super League, τη στιγμή που η ομάδα της Θράκης χρειάζεται, πλέον, ένα θαύμα για να παραμείνει στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Με δέκα ολοκλήρωσαν και οι γηπεδούχοι, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στη φάση του πέναλτι ο Παπαγεωργίου, που… απέκρουσε το σουτ του Καραμάνου, ο οποίος είχε δοκάρι πρώτα, μόνος του απέναντι από τον Αθανασίου!

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση