GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχασαν τον σταυρό και το έριξαν... στα τσίπουρα - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα πραγματικά περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Χέρσο του Κιλκίς ανήμερα των Θεοφανείων. Πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί για τον αγι...


Ένα πραγματικά περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Χέρσο του Κιλκίς ανήμερα των Θεοφανείων. Πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί για τον αγιασμό των υδάτων, με πολλούς νεαρούς παρά το τσουχτερό κρύο και τα παγωμένα λασπόνερα της δεξαμενής, να βουτούν για να πιάσουν τον τίμιο σταυρό.

Η ώρα όμως πέρναγε και κανένας δεν βρήκε τον σταυρό με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια χρονοβόρα διαδικασία για να καταφέρουν να τον ανασύρουν από τον πυθμένα της γούρνας.

Τρακτέρ και όχημα της πυροσβεστικής άρχισαν να αντλούν τα ύδατα ενώ μπουλντόζα μπάζωνε τα τρεχούμενα νερά ώστε να μην γεμίσει περισσότερο ο χώρος με νερό.

Όπως αναφέρει το amfipolinews.blogspot.gr, οι ώρες περνούσαν και οι παρευρισκόμενοι αποφάσισαν να ζεσταθούν με μια πρόχειρη φωτιά που άναψαν, ενώ το έριξαν και στο τσίπουρο.

Μετά από πολλές προσπάθειες και ενώ το νερό στη γούρνα είχε μειωθεί, η μπουλντόζα έκανε μια «βουτιά» με την κουτάλα ώστε να βρεθεί ο σταυρός. 

 

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση