GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντιν ΜακΝτέρμοτ: Έχω μία σούπερ καυτή σύζυγο!

Ο Ντιν ΜακΝτέρμοτ εξακολουθεί να είναι τρελά ερωτευμένος με την Τόρι Σπέλινγκ, την ηθοποιό που έπαιζε την Ντόνα, αν θυμάστε, στα Χτυπο...


Ο Ντιν ΜακΝτέρμοτ εξακολουθεί να είναι τρελά ερωτευμένος με την Τόρι Σπέλινγκ, την ηθοποιό που έπαιζε την Ντόνα, αν θυμάστε, στα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς. 
Ο Καναδός ηθοποιός μιλώντας στην Ντίντρι Μπεχάρ από το Entertainment Tonight τόνισε ότι η γυναίκα του παραμένει «καυτή», λέγοντας: «Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο. Έχω μία σούπερ καυτή σύζυγο».
Το ζευγάρι κλείνει τον Μάιο δέκα χρόνια γάμου και παρότι στο παρελθόν είχαν διάφορα προβλήματα η Σπέλινγκ δήλωσε πως μπορεί να δηλώσει πλέον περήφανη ότι σχέση με τον 49χρονο σύζυγό της «αναπτύσσεται συνεχώς».
«Για μένα η εξέλιξη της σχέσης μας είναι αυτό που με κάνει να νιώθω περήφανη», δήλωσε και συνέχισε: «Παίρνω μόνο τα καλύτερα, και νομίζω ότι όταν αρχίζει μία σχέση, τουλάχιστον για μένα, έχω τις προσδοκίες να είναι παραμυθένια. Στη σχέση μας βλέπω που μπορεί να φτάσει και όχι το πώς ήταν στην αρχή. Την αναγέννησή της, σαν κάτι καινούργιο και την πορεία της προς το μέλλον. Αυτή η αναγέννηση της σχέσης μας είναι που με συναρπάζει καθημερινά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση