GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η φασιστική Γερμανία είναι εξαιρετικά ενοχλημένη από την συνέντευξη Βαρουφάκη...

Η φασιστική Γερμανία είναι εξαιρετικά ενοχλημένη από την συνέντευξη του Γιάννη Βαρουφάκη και ιδιαίτερα η αναφορά του ότι με παρέμβαση της...

Η φασιστική Γερμανία είναι εξαιρετικά ενοχλημένη από την συνέντευξη του Γιάννη Βαρουφάκη και ιδιαίτερα η αναφορά του ότι με παρέμβαση της Γερμανίας το Πεκίνο δεν προχώρησε σε δανεισμό της Ελλάδας το μοιραίο καλοκαίρι του 2015.
Η γερμανική κυβέρνηση αρνήθηκε να σχολιάσει δηλώσεις του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, σύμφωνα με τις οποίες η Κίνα επρόκειτο να αγοράσει ελληνικό χρέος, αλλά εμποδίστηκε από το Βερολίνο.
Εξάλλου, ερωτώμενος σχετικά με τη δήλωση του κ. Βαρουφάκη ότι έχει ηχογραφήσει όλες τις συνεδριάσεις του Eurogroup στις οποίες συμμετείχε, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Γιούργκ Βαϊσγκέρμπερ περιορίστηκε να δηλώσει: «Δεν θα σχολιάσω, μιλάει από μόνο του. Οι συνεδριάσεις ήταν εμπιστευτικές και κεκλεισμένων των θυρών. Δεν θα πω περισσότερα».
Όμως το «…ήταν εμπιστευτικές και κεκλεισμένων των θυρών» που επικαλείται ο Γιούργκ, δεν σημαίνει τίποτε απολύτως, γιατί οι Γερμανοί και τα συναξάρια τους με διαρροές στον τύπο προσπάθησαν να μειώσουν την προσωπικότητα του Βαρουφάκη, κατά συνέπεια απέναντι σε άτιμους ανθρώπους δεν έχει κανένας, κανέναν λόγο να τηρήσει το … Savoir Vivre.
Αντίθετα έχει υποχρέωση να τους ξεσκεπάσει με κάθε τρόπο και μέσον για να μπορέσει ο λαός να καταλάβει ποιος λεηλατεί και με ποιόν τρόπο την περιουσία του και το βιός του.
Θέμα των θεσμών και του συνόλου των υπουργών Οικονομικών και όχι ενός μεμονωμένου εταίρου είναι η αξιολόγηση των προτάσεων της ελληνικής κυβέρνησης για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος, ήταν η απάντηση του γερμανού εκπροσώπου.
neinnewsgr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση