GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Θα σας βγάλω το καπέλο αν δώσετε ίδιες συντάξεις με λιγότερα λεφτά - ΒΙΝΤΕΟ

«Για τον κ. Τσίπρα η Ν.Δ. φταίει για όλα, για τον κ. Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για όλα», τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης στη δευτερολογία του...


«Για τον κ. Τσίπρα η Ν.Δ. φταίει για όλα, για τον κ. Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για όλα», τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης στη δευτερολογία του και πρόσθεσε:
«Κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Από τον κ. Κατρούγκαλο περίμενα ειλικρίνεια. Αν καταφέρετε με λιγότερα λεφτά να δώσετε τις ίδιες συντάξεις, θα σας βγάλω το καπέλο».
«Ζητάμε απλή αναλογική κι εσείς στον ΣΥΡΙΖΑ μιλάτε για αναλογικότερο σύστημα», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και συμπλήρωσε: «Τι σημαίνει αναλογικότερο σύστημα; Δεν βλέπω να αγωνίζονται και τα άλλα κόμματα, δεν βλέπω να πιέζουν».


1 σχόλιο

  1. Ψηφίστηκε ο νόμος - ντροπή στη Δανία: Θα κατάσχουν λεφτά και τιμαλφή από πρόσφυγες

    Νόμος του κράτους της Δανίας αποτελεί εδώ και λίγες ώρες η κατάσχεση πολύτιμων αντικειμένων και χρημάτων από τους πρόσφυγες, με σκοπό να μη ζητούν άσυλο.

    Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις, ενώ, μεταξύ άλλων, προβλέπει κατάσχεση αντικειμένων αξίας από τους πρόσφυγες, ως αντίτιμο για την παραμονής τους εντός των δανικών συνόρων.

    Ο πρωθυπουργός Λαρς Λόκε Ράσμουσεν αποκάλεσε τη νομοθετική πρωτοβουλία «την πλέον παρεξηγημένη στην ιστορία της χώρας», με φόντο και τις διεθνείς αντιδράσεις.

    H κυβέρνηση μειοψηφίας της Κεντροδεξιάς με την εθνικιστική αντιευρωπαϊκή Δεξιά είχε στο συγκεκριμένο ζήτημα και την υποστήριξη των κεντροαριστερών Σοσιαλδημοκρατών.

    Σε κάθε πρόσφυγα δεν θα επιτρέπεται να διατηρεί χρήματα ή αντικείμενα συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 1.340 ευρώ.

    ----------------------------------------------

    MOYSOYLMANOI OLOY TOY KOSMOY MPOREITE NA TOYS EKTELESETE ELEYUERA OLOYS TOYS BOREIO EYRVPAIOYS FASISTES...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση