GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΟΝΤΡΑ στη Βουλή για την Κεραμέως! Το "συγγενικό" ασυμβίβαστο ενοχλεί τώρα την κυβέρνηση...

Οι ρόλοι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το θέμα του διορισμού συγγενικών προσώπων αντιστράφηκαν στη Βουλή καθώς η αξιωματική αντιπολίτε...

Οι ρόλοι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το θέμα του διορισμού συγγενικών προσώπων αντιστράφηκαν στη Βουλή καθώς η αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτήρισε αντισυνταγματική τη τροπολογία του υπουργού Οικονομίας Γ. Σταθάκη που θέτει συγγενικό ασυμβίβαστο στα μέλη της Επιτροπής Ανταγωνισμού όπου υπηρετεί ως αντιπρόεδρος ο σύζυγος της γαλάζιας βουλευτού, Νίκης Κεραμέως.
«Η τελευταία Οδηγία της ΕΕ λέει ότι δεν πρέπει να υπάρχει “ίχνος” πολιτικής επιρροής» στις ανεξάρτητες αρχές είπε ο κ. Σταθάκης στηλιτεύοντας τη στάση της ΝΔ κατά της τροπολογίας. Άφησε, μάλιστα, αιχμές κατά της ΝΔ η οποία καταψήφισε την τροπολογία γιατί «φωτογραφίζει» την σύζυγο της βουλευτού της ΝΔ, Νίκης Κεραμέως, Δημήτρη Λουκά ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Ο κ. Σταθάκης κάλεσε μάλιστα τη ΝΔ να παραδεχτεί ότι οι αντιρρήσεις της εκπορεύονται από αυτό το λόγο και ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται κανένα ζήτημα αντισυνταγματικότητας. Επίσης διευκρίνισε ότι η ρύθμιση δεν αφορά τα παρόντα μέλη της Επιτροπής Ανταγωνισμού μέχρι να λήξει η θητεία τους.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νικος Δενδιας παραδέχτηκε ότι υπάρχει ζήτημα με τον αντιπρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού. «Πράγματι ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού είναι συζυγός της κυρίας Κεραμέως. Η απόδειξη της σχέσεως κυοφορείται ήδη» είπε δείχνοντας την βουλευτή της ΝΔ που βρίσκεται σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης. «Η τροπολογία μετατρέπει την Αρχή Ανταγωνισμού από ανεξάρτητη σε εξαρτημένη» συμπλήρωσε στο ίδιο πνεύμα ο βουλευτής της ΝΔ, Θ. Φορτσάκης και ζήτησε να καταργηθούν και τα ηλικιακά όρια (73 ετών για τον πρόεδρο και 70 για τα μέλη) που θεσπίζει η ρύθμιση.
Στο θέμα αναφέρθηκε και η ίδια η κ.  Κεραμέως η οποία είπε ότι η τροπολογία "ποινικοποιεί συγγενική σχέση". "Ο συζυγός μου ορίστηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού έξι χρόνια πριν παντρευτούμε" είπε και κάλεσε την κυβέρνηση να θεσπίσει το ίδιο ασυμβίβαστο σε όλες τις αρχές,
Με τις θέσεις της ΝΔ κατά του συγγενικού ασυμβίβαστου συντάχθηκε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος.

1 σχόλιο

  1. Τελικά αυτό το σκορποχώρι που λέγετε ΕΛΛΆΔΑ όλοι έχουν και από καμιά δεκαπενταριά συγγενείς στο ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ --ΚΟΙΝΟΒΟΎΛΙΟ ΒΟΛΕΜΈΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ... Κατά τα άλλα ο ΜΗΣΤΟΤΑΚΗΣ Ο ΠΑΤΑΜΑΤΟΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΑΣ και sia μας λένε ΤΟ ΜΕΓΆΛΟ ΚΡΑΤΟΣ !!!!!! ΡΕ δεν το πουλάτε όλο σε καμιά πολυεθνική να τελειωνόμουν με όλους σας......κεραμεως 10.000 μισθό σύζυγος 9.000 μισθός =19.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!

    ΚΑΙ εσύ μαλάκα με 300 ευρώ ΤΟ ΜΉΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΡΩΝΕΙΣ 400 ευρώ ΚΑΙ ΓΑΜΏ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΚΡΑΤΟΣ!!!!! ΡΕ ΔΙΑΛΥΣΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....οι ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΔΕΣ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΠΆΝΩ ΑΠΌ 500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ -- ΠΑΠΠΟΥΣ--- ΠΑΙΔΙΑ---- ΕΓΓΟΝΙΑ..ΒΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση