GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλίντον και Τραμπ θα κονταροχτυπηθούν στις Προεδρικές, καθώς είναι τα δύο φαβορί

Αν μη τι άλλο, αυτές οι προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2016 στην Αμερική θα έχουν ενδιαφέρον, κυρίως λόγο της αντίθεσης των δύο υ...


Αν μη τι άλλο, αυτές οι προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2016 στην Αμερική θα έχουν ενδιαφέρον, κυρίως λόγο της αντίθεσης των δύο υποψηφίων που αναδεικνύονται τα απόλυτα φοβορί στην κούρσα του χρίσματος.
Μάλιστα, σε μια υποθετική αναμέτρηση, η Χίλαρι Κλίντον έχει στατιστικά ασήμαντο προβάδισμα έναντι του Τραμπ: 41,4% έναντι 40,8%.
Ο αμφιλεγόμενος Ντόναλντ Τραμπ, αν και στην αρχή ξεκίνησε ως ο γραφικός μεγιστάνας του real estate, συγκεντρώνει πλέον το 40,6% των προθέσεων ψήφου των Ρεπουμπλικάνων ψηφοφόρων. Σε δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos ,ο Τραμπ προσελκύει υψηλότερο ποσοστό των προθέσεων ψήφου από εκείνο που εξασφαλίζουν οι τέσσερις ισχυρότεροι αντίπαλοί του αθροιστικά: ο γερουσιαστής του Τέξας Τεντ Κρουζ συγκεντρώνει 10,5%, ο συνταξιούχος νευροχειρουργός Μπεν Κάρσον 9,7%, ο πρώην κυβερνήτης της Φλόριντας Τζεμπ Μπους 9,2% και ο γερουσιαστής της Φλόριντας Μάρκο Ρούμπιο 7,2%.
Από την άλλη, στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών – και δέκα ημέρες πριν αρχίσει η εσωκομματική διαδικασία στην Αϊόβα για την ανάδειξη του προσώπου που θα είναι υποψήφιο για την προεδρία στις εκλογές του Νοεμβρίου – η Χίλαρι Κλίντον διατηρεί ευρύ προβάδισμα 29 εκατοστιαίων μονάδων, έναντι του γερουσιαστή του Βερμόντ, Μπένι Σάντερς.
Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, στην Αϊόβα συγκεντρώνει το 59% των προθέσεων ψήφου, ενώ ο Σάντερς βρίσκεται στο 30%. Οι έρευνες σε όλη τη χώρα συνεχίζουν να δίνουν στην Κλίντον καθαρό προβάδισμα επί του Σάντερς, ενώ η μεγάλη πλειοψηφία των Δημοκρατικών ψηφοφόρων θεωρεί ότι έχει καλές πιθανότητες να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση