GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Υπερβολικός ο θόρυβος!" Η απάντηση του Μαξίμου για την προκλητική ατάκα του Σόιμπλε

"Υπερβολικό" χαρακτηρίζουν κυβερνητικά στελέχη τον «θόρυβο» που έχει προκληθεί από την φράση του Γερμανού υπουργού Οικονομικώ...


"Υπερβολικό" χαρακτηρίζουν κυβερνητικά στελέχη τον «θόρυβο» που έχει προκληθεί από την φράση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανκ Σόιμπλε προς τον Αλέξη Τσίπρα ότι «είναι η εφαρμογή ανόητε».
Σύμφωνα με κυβερνητική πηγή, όλοι κατάλαβαν σε ποιον αφορούσε, αλλά ο Ελληνας πρωθυπουργός «δεν αισθάνθηκε ούτε προσβεβλημένος ούτε θεώρησε το σχόλιο του κ. Σόιμπλε υβριστικό».
«Άλλωστε είναι γνωστές οι απόψεις του και το σχόλιο ειπώθηκε για να υποστηρίξει την πολιτική που ακολουθεί», τονίζει η ίδια πηγή. «Αν πάλι κάποιοι εκτιμούν ότι ο κ. Σόιμπλε προκάλεσε τον πρωθυπουργό, τότε θα πρέπει να κατάλαβαν ότι και ο Αλέξης Τσίπρας δεν άφησε ανταπάντηση την αιχμή του Γερμανού αξιωματούχου», σημειώνει.
Σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη ο κ. Τσίπρας είπε πως αν η Ευρώπη θυμίζει αποθήκη πυρομαχικών που κάποιοι θέλουν να μπουν μέσα με αναμμένο κερί, «τότε να βγάλουμε τα πυρομαχικά και να ανάψουμε το κερί», δηλαδή -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές- «στην ουσία είπε στον κ. Σόιμπλε ότι δεν μπορεί να αφήσει στο σκοτάδι την Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση