GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος

Η μεγάλη οικογένεια της Παναχαϊκής έχασε τον πιο ένθερμο οπαδό της και ιστορικό-ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Φιλάθλων "Κ. Δαβουρ...


Η μεγάλη οικογένεια της Παναχαϊκής έχασε τον πιο ένθερμο οπαδό της και ιστορικό-ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Φιλάθλων "Κ. Δαβουρλής", Βασίλη Θεοδωρόπουλο μετά από ανακοπή καρδιάς. Ο Βασίλης είχε αφιερώσει όλο την ζωή του στην αγαπημένη του ομάδα ενώ είχε υπάρξει και σπουδαίος ποδοσφαιριστής του Φωστήρα Οβρυάς τη δεκαετία 1970-1980.

Η Κηδεία του θα γίνει το μεσημέρι του, Σαββάτου 2 Ιανουαρίου και ώρα 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Οβρυά.

Σε σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων Παναχαϊκής "Κ. Δαβουρλής" αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

"Ο” Μπακ” αφήνει την επίγεια ζωή, την οικογένειά του, τους συγγενείς του και όλους εμάς τους φίλους του  παίρνοντας  την αγάπη όλων μας.

Εμείς οι καθημερινοί του φίλοι που για όλους είχε έναν καλό λόγο, εμείς ξέρουμε ότι ο χωρισμός αυτός είναι προσωρινός.

Γιατί Βασίλη όσο και να είσαι προετοιμασμένος να δεχθείς το θάνατο, τελικά απεδείχθη με εσένα,  ό,τι σε πιάνει απροετοίμαστο, και σήμερα το πρωί έπεσε σαν κεραυνός σε όλους μας όταν έμαθαν την είδηση της απώλειάς σου.

Αύριο (σήμερα) το μεσημέρι στις 3 μ.μ. στη εκκλησία της Οβρυάς θα είμαστε εκεί για να σου πούμε πόσο πολύ αγαπήσαμε και πόσο σημαντικός φίλος ήσουνα όλα αυτά τα χρόνια από τότε που ιδρύσαμε το Σύνδεσμο της αγαπημένης σου ομάδας, και να σε κατευοδόσουμε  στο μεγάλο σου ταξίδι."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση