GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε ο σύζυγος της Σελίν Ντιόν

Ο Ρενέ Ανγκελίλ δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη με τη ζωή, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Ο σύζυγος της Σελίν Ντιόν άφησε την...


Ο Ρενέ Ανγκελίλ δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη με τη ζωή, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.
Ο σύζυγος της Σελίν Ντιόν άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 73 ετών, την Πέμπτη το πρωί, στο σπίτι του στο Λας Βέγκας.
"Ο Ρενέ Ανγκελίλ, στα 73 του, έφυγε από τη ζωή το πρωί, στο σπίτι του, στο Λας Βέγκας, μετά από μακρά και γενναία μάχη με τον καρκίνο" ανέφερε εκπρόσωπός του στα αμερικανικά Μέσα, ενώ συμπλήρωσε: "Η οικογένειά του ζητά σεβασμό στις ιδιωτικές αυτές στιγμές. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα".
Η Σελίν Ντιόν και ο  Ρενέ Ανγκελίλ γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν 14 χρονών, ενώ παντρεύτηκαν το 1994. Μαζί απέκτησαν έναν γιο, τον 14χρονο σήμερα Ρενέ Τσαρλς, αλλά και τα 5 ετών δίδυμα παιδιά τους, Νέλσον και Έντι. Εκείνος είχε τρία ακόμα παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση