GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ύμνοι Βαρδινογιάννη για την οικογένεια Γιαννακόπουλου...

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη μπορεί να έχει αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, αλλά οι σχέσεις της με την οικογένεια Γιαννακόπουλου παραμένουν...

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη μπορεί να έχει αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, αλλά οι σχέσεις της με την οικογένεια Γιαννακόπουλου παραμένουν πολύ καλές. Κάτι που αποδείχθηκε και από τους ύμνους της Μαριάννας Βαρδινογιάννη για τον ιδιοκτήτη του μπασκετικού Παναθηναϊκού Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά και τον πατέρα του Παύλο και όλη την οικογένεια των κορυφαίων παραγόντων του «τριφυλλιού».
Όλα αυτά συνέβησαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην «Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», για την απονομή τιμητικής πλακέτας στον αντιπρόεδρο και αν. διευθύνοντα σύμβουλο της ΒΙΑΝΕΞ και «αφεντικό» της ομάδας μπάσκετ των «πρασίνων» Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Η M. Βαρδινογιάννη, απένειμε στον Δ. Γιαννακόπουλο, την Τιμητική Πλακέτα της «Ελπίδας», ως έκφραση αναγνώρισης της συμβολής του στο έργο του Συλλόγου. Όπως είπε: «Η παρουσία σου αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός για ολόκληρη την οικογένεια της «Ελπίδας». Σε υποδεχόμαστε ως φίλο και υποστηρικτή του Συλλόγου μας, που με ιδιαίτερη ευαισθησία βρίσκεσαι κοντά μας εδώ και χρόνια, ως Αντιπρόεδρος της εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ, αλλά και με πολλές άλλες σημαντικές ιδιότητες όπως μέσα από τον Όμιλο DPG Digital Media και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Στο πρόσωπό σου αναγνωρίζουμε έναν σημαντικό σύμμαχο στον αγώνα μας και παράλληλα έναν νέο άνθρωπο, στοργικό πατέρα, επιτυχημένο επιχειρηματία, άξιο συνεχιστή της μακράς παράδοσης προσφοράς στην ελληνική κοινωνία που έχει η οικογένειά σου, με την οποία μας συνδέουν μακροχρόνιοι δεσμοί φιλίας και αμοιβαίας εκτίμησης».
Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε ότι με πρωτοβουλία του πατέρα του και προέδρου της ΒΙΑΝΕΞ, Παύλου Γιαννακόπουλου, θα υπάρξει προσφορά φαρμάκων αξίας 100.000 ευρώ για την «Ελπίδα». Είχε μάλιστα και αυτός να πει πολύ θερμά λόγια για την Μ. Βαρδινογιάννη και την οικογένεια της: «Η μεγαλύτερη τιμή, τόσο για εμένα προσωπικά όσο και για την οικογένειά μου, είναι η δυνατότητα που μας δίνετε, να συμβάλλουμε έστω και με ένα μικρό λιθαράκι, στο τεράστιο κοινωνικό έργο που επιτελείτε ακούραστα, για περισσότερες από δύο δεκαετίες. Η ακτινοβολία της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη ξεπερνά κατά πολύ τα σύνορα της πατρίδας μας, είναι μια οικουμενική μορφή αλληλεγγύης και προσφοράς και τιμά επάξια τον τίτλο της Πρέσβειρας Καλής Θέλησης της UNESCO. Είναι τιμή μας, λοιπόν, να συγκαταλεγόμαστε στους φίλους και υποστηρικτές της «Ελπίδας». Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, μακάρι να μπορούσαμε όλοι να διαθέσουμε περισσότερο χρόνο και πόρους, όπως η κυρία Βαρδινογιάννη, η προσφορά της όμως είναι απλά αξεπέραστη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση