GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Δωμάτιο στις Κάννες": Συμμετέχουν οι εργαζόμενοι των δήμων Χανίων

Στο σανίδι ανεβαίνουν οι εργαζόμενοι των δήμων στα Χανιά, οι οποίοι δημιούργησαν τη δική τους θεατρική ομάδα με τη στήριξη του Συλλόγου...


Στο σανίδι ανεβαίνουν οι εργαζόμενοι των δήμων στα Χανιά, οι οποίοι δημιούργησαν τη δική τους θεατρική ομάδα με τη στήριξη του Συλλόγου Εργαζομένων των δήμων όλης της Περιφερειακής Ενότητας.
Η αυλαία της θεατρικής ομάδας ανοίγει με το έργο «Δωμάτιο στις Κάννες», το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, στο θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης». Οι παραστάσεις, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, θα αρχίσουν στις 20:00.
Το εγχείρημα στηρίζουν η Πολιτιστική Εταιρεία και η Κοινωνική Επιχείρηση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του δήμου Χανίων-Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ) και το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης.
Τη σκηνοθεσία και τη μουσική επιμέλεια έχει ο Λεωνίδας Μανωλικάκης, τα σκηνικά επιμελήθηκε η Μαρία Βουτετάκη, ενώ τα κοστούμια της παράστασης επέλεξαν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες.
Το έργο που θα παρουσιαστεί χωρίζεται σε έξι μέρη, ενώ στην ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων επισημαίνεται μεταξύ άλλων: «Σας καλωσορίζουμε στην πρώτη παράσταση της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου Εργαζομένων των Δήμων Ν. Χανίων. Αργήσαμε ναι... !! Αλλά τα καταφέραμε !!! Άλλωστε, στη διαδρομή μέχρι την παράσταση δεν είχε τόσο σημασία ο προορισμός όσο το ταξίδι. Στην πορεία μας αυτή οπλίστηκαν με υπομονή σύζυγοι, παιδιά και φίλοι και για τον λόγο αυτόν οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση