GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενώθηκε η "γαλότσα" με τη "γραβάτα" - Δικηγόροι και αγρότες στο μπλόκο των αγροτών - ΒΙΝΤΕΟ

Γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, εργάτες, φαρμακοποιοί, ανθοκόμοι, οικονομολόγοι και αυτοδιοικητικοί ενώθηκαν με τους αγρότες στην Εθνική...


Γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, εργάτες, φαρμακοποιοί, ανθοκόμοι, οικονομολόγοι και αυτοδιοικητικοί ενώθηκαν με τους αγρότες στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας στο μπλόκο του Κάστρου.
Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε συνέλευση στο χώρο του πνευματικού κέντρου στο Κάστρο Βοιωτίας και στη συνέχεια παραχωρήθηκε κοινή συνέντευξη Τύπου.
Ο Γιώργος Τακμάκης τόνισε οτι ο αγώνας είναι κοινός και οτι ενώθηκε η «γαλότσα» με την γραβάτα» σε αυτόν τον αγώνα ενώ ο Γιάννης Βάγκος επεσήμανε οτι ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί μέχρι την τελική δικαίωση.
Την συμπαράσταση αλλά και τη συμμετοχή στον αγώνα των αγροτών δήλωσαν ο αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Κωνσταντίνος Κουτσόπουλος που χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματα και έκανε λόγο για μαραθώνιο αγώνα που θα συνεχιστεί μέχρι τη δικαίωση, ο Αντιπρόεδρος του ΤΕΕ Νίκος Μήλης ο οποίος επεσήμανε πως αν εφαρμοστούν τα σχέδια της κυβέρνησης θα καταρρεύσει ο παραγωγικός ιστός της χώρας, ο Αντιπρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ζώης Κολιός που υπογράμμισε οτι με τα μέτρα της κυβέρνησης ευημερούν οι αριθμοί και δυστυχούν οι άνθρωποι, το μέλος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Σεραφείμ Ζήκας ο οποίος υποστήριξε οτι οι κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ για το ασφαλιστικό και το φορολογικό έχουν γίνει ροζ, καθώς και ο εκπρόσωπος τους Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός που υπογράμμισε οτι ο αγώνας είναι κοινός, η συμπαράσταση ουσιαστική και η συμμετοχή πραγματική.
Τέλος, κάλεσαν σε μαζική συμμετοχή με μετάβαση στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου στην απεργιακή κινητοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση