GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κωνσταντινούπολη: Μεγάλη έκρηξη με πολλούς νεκρούς κοντά στο Μπλε Τζαμί!

Μεγάλη έκρηξη κοντά στο Μπλε Τζαμί της Κωνσταντινούπολης, σε ένα από τα πιο τουριστικά σημεία της Πόλης. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λ...

Μεγάλη έκρηξη κοντά στο Μπλε Τζαμί της Κωνσταντινούπολης, σε ένα από τα πιο τουριστικά σημεία της Πόλης.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δεκάδες τραυματίες με ασθενοφόρα να σπεύδουν στο σημείο. Χρήστες των social media δημοσίευσαν φωτογραφίες με διαμελισμένα άτομα. Το haberturk αναφέρει πως υπάρχουν οκτώ νεκροί.
Το Russia Today μετέδωσε πως ανάμεσα στους νεκρούς είναι Γερμανοί τουρίστες, ενώ το Reuters αναφέρει πως υπάρχουν και μαρτυρίες για νεκρούς τουρίστες κοντά σε στάση του Τραμ.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία ενώ απομακρύνονται οι τουρίστες που επισκέπτονταν το Μπλε Τζαμί και την Αγία Σοφία. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στην εφημερίδα hurriyet ότι είδε άτομο που φορούσε ζώνη με εκρηκτικά στον τόπο της έκρηξης. Η εφημερίδα σημειώνει ότι πρόκειται για μία επιβεβαιωμένη πληροφορία.
Στιγμές μετά την έκρηξη:
Η εφημερίδα Kibris ανέβασε αυτή τη φωτογραφία από τη στιγμή της έκρηξης της βόμβας:
Όλες οι πληροφορίες μεταδίδονται από τις αρχές με μεγάλη προσοχή ενώ έχουν απομακρυνθεί ακόμα και οι εκπρόσωποι του Τύπου.
Λίγη ώρα μετά την πρώτη έκρηξη κοντά στο Μπλε Τζαμί σημειώθηκε και δεύτερη έκρηξη σε μεγάλο υπό κατασκευή ξενοδοχείο στο Μάλτεπε της Κωνσταντινούπολης. Στο ξενοδοχείο υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση