GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελένη Τσολάκη: "Δεν δίνω εύκολα το «πράσινο φως» στους άνδρες"

Η Ελένη Τσολάκη μίλησε στην εφημερίδα «Αγορά». -Το «HappyDay» διανύει αισίως την τρίτη του σεζόν στον Alpha. Έχετε βρει τις ισορροπίε...


Η Ελένη Τσολάκη μίλησε στην εφημερίδα «Αγορά».

-Το «HappyDay» διανύει αισίως την τρίτη του σεζόν στον Alpha. Έχετε βρει τις ισορροπίες σας και τα «πατήματα» σας onair; Το-πολύ πρωινό-ξύπνημα το συνήθισες πια;

Όσο ήμουν στην Θεσσαλονίκη δούλευα ατελείωτες ώρες αλλά τα βράδια έβγαινα για να διασκεδάσω με τους φίλους μου. Με το που κατέβηκα όμως στην Αθήνα αποφάσισα συνειδητά ότι η εποχή αυτή έχει τελειώσει και πρέπει να αφοσιωθώ ολοκληρωτικά στη δουλειά μου. Πλέον ξυπνάω στις 5 κάθε πρωί και κοιμάμαι στις 11 το βράδυ για να μπορέσω να βγάλω την ημέρα μου. Τώρα όσων έχει να κάνει με την εκπομπή, η αλήθεια είναι πως με τα παιδιά έχουμε γίνει πια μεταξύ μας φίλοι και υπάρχει μια σχέση αγάπης που έχουμε «χτίσει» με το πέρασμα του χρόνου.

-Αν σε παρακολουθήσει κάποιος σήμερα θα δει ότι έχεις μια μεγάλη εξέλιξη στον τρόπο που διαχειρίζεσαι πρόσωπα και καταστάσεις στον «αέρα». Αυτό είναι θέμα διαβάσματος ή εμπειρίας;

Δεν θα σου κρύψω πως όταν ενημερώθηκα για την στήλη του Δήμου Βερύκιου στην εκπομπή είχα ένα άγχος, διότι στο παρελθόν δεν είχα ασχοληθεί on air με το ενημερωτικό κομμάτι της επικαιρότητας. Όμως, πλέον βλέπω καθημερινά οπωσδήποτε ένα δελτίο ειδήσεων, διαβάζω εφημερίδες και μπαίνω στα ενημερωτικά site.Ξέρω ότι οι τηλεθεατές δεν περιμένουν από εμένα να τους κάνω μια σοβαρή πολιτική ανάλυση, δεν είναι αυτή η φιλοδοξία μου ούτως ή άλλως, αλλά θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου και στον κόσμο ότι δεν είμαι μόνο το κορίτσι που λέει τον καιρό.

-Φοβήθηκες δηλαδή ότι θα σου μπει η «ταμπέλα» από το κοινό;

Είμαι σίγουρη πως δεν είμαι μόνο αυτό, προσπαθώ να αποδείξω κι άλλα πράγματα. Δεν φοβάμαι τις «ταμπέλες», επειδή μέσα μου ξέρω καλά τι κουβαλώ ως άνθρωπος αλλά και τι μπορώ να προσφέρω τηλεοπτικά. Με άλλα λόγια, ο ρόλος μου στην εκπομπή δεν ξεκινάει και δεν τελειώνει στον καιρό. Θέλω να είμαι ενημερωμένη για όλα τα κομμάτια της εκπομπής. Επίσης, είναι μια ακροβασία αυτή που κάνω στον «αέρα». Από τη μια παρουσιάζω το δελτίο του καιρού χορεύοντας σαν να μην υπάρχει αύριο και από την άλλη καλούμαι να σχολιάσω τον Τσίπρα.

-Ειλικρινά τώρα, υπάρχουν στιγμές που δεν έχεις όρεξη να χορέψεις τσιφτετέλι μιλώντας για τις βροχοπτώσεις στην Βόρεια Ελλάδα;

Στην δουλειά μου είμαι στρατιωτάκι, ό,τι μου ζητηθεί θα το κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς να με επηρεάζουν τα προσωπικά μου θέματα. Εννοείται ότι υπάρχουν φορές που το πρωί ξυπνάω με άσχημη διάθεση ,επειδή μπορεί να με απασχολεί κάτι στην προσωπική μου ζωή, αλλά με το που πατήσω το πόδι μου στο κανάλι αμέσως η διάθεση μου αλλάζει. Όταν λοιπόν στηθώ στις 8 να πω τον καιρό, είμαι με άλλα κέφια και έχει ήδη φτιάξει η ψυχολογία μου. Στις 11 και 5 θα έχω πάλι τα δικά μου.

-Στα «δικά σου» συγκαταλέγεται και μια καυστική κριτική σε μια στήλη;

Αν μου έκανες την ίδια ερώτηση 2 χρόνια πριν θα σου απαντούσα πως με επηρεάζουν πολύ οι κακές κριτικές. Σήμερα όμως έχει μάθει να «φιλτράρω» καθετί που διαβάζω για μένα. Λίγο πολλοί όλοι μας στη δουλειά αυτή ξέρουμε με τι κίνητρο γράφεται μια κριτική. Έχω μια γενική αίσθηση όσων γράφονται μια μένα, αλλά θα κρατήσω μόνο όσα δεν είναι κακοπροαίρετα.

-Στην περσινή σου συνέντευξη στο «Weekend» είχες δηλώσει ότι δεν ένιωθες έτοιμη για να κάνεις μια solo εκπομπή. Σήμερα αισθάνεσαι ότι πατάς πιο γερά στα πόδια σου;

Σήμερα νιώθω πολύ καλύτερα από πέρσι. Το «Happy Day» είναι ένα μεγάλο «σχολείο», η τηλεόραση είναι ομαδικό άθλημα κι εγώ πιστεύω στις ομάδες. Είμαι όμως της άποψης ότι αν δεν σου δοθεί η ευκαιρία δεν θα νιώσεις ποτέ σου έτοιμος να κάνεις κάτι μόνος σου. Πέρσι όντως δεν ήμουν έτοιμη για το επόμενο βήμα. Τώρα με την κατάλληλη ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες αισθάνομαι ότι θα μπορούσα να κάνω και κάτι άλλο.

-Έχεις μείνει ποτέ χωρίς καθόλου λεφτά;

Ναι κι αυτό συνέβη πριν 4 χρόνια. Ξαφνικά βρέθηκα χωρίς δουλειά στην τηλεόραση, είχαμε προβλήματα πληρωμών στο ραδιόφωνο που δούλευα τότε κι έτσι δεν είχα καμιά πηγή εσόδων. Ζούσα με δανεικά από την οικογένεια μου, τα οποία επέστρεψα όταν άρχισα να δουλεύω. Τότε αισθανόμουν ότι ήταν όλα μαύρα. Ήταν ωστόσο μια περίοδος της ζωής μου που με ωφέλησε πάρα πολύ, γιατί έμαθα να διαχειρίζομαι καλύτερα τα οικονομικά μου.

-Ακούγεσαι πολύ γεμάτη όταν μιλάς για την επαγγελματική σου ζωή. Ισχύει το ίδιο και για τα προσωπικά σου;

Το ιδανικό θα ήταν θα ήταν να είναι και τα δύο σε μία ισορροπία, αυτό όμως όπως ξέρεις δεν γίνεται πάντα στην πράξη. Κάποιες φορές για να φτιάξεις ένα κομμάτι της ζωής σου πρέπει να παραμελήσεις κάποιο άλλο. Πιστεύω ότι όταν έχεις το άγχος και την αγωνία να φτιάξεις την προσωπική σου ζωή, αυτό δεν έρχεται από μόνο του. Αυτό το διάστημα δίνω το 100% της ενέργειας και της καρδιάς μου στην επαγγελματική μου ζωή, που ίσως να έχω βάλει σε δεύτερη μέρα την προσωπική. Είμαι σε φάση απόλυτης εργασιομανίας.

-Οι άνδρες σε φλερτάρουν όταν κυκλοφορείς ή σε φοβούνται επειδή είσαι γνωστή;

Οι άνδρες δεν με προσεγγίζουν ιδιαίτερα, ούτε πριν ούτε τώρα. Δεν ξέρω γιατί όμως... (γέλια)

-Δηλαδή βγαίνεις τα βράδια με αυτό το ζευγάρι πόδια και δεν βλέπεις τα βλέμματα των ανδρών να γίνονται λίγο πιο επίμονα;

Μα για να υπάρξει φλερτ πρέπει να προκύψει ενδιαφέρον κι από τις δύο πλευρές. Εγώ δεν είμαι ο τύπος της κοπέλας που θα βγει σε ένα μπαρ για να φλερτάρει. Δεν δίνω εύκολα το «πράσινο φως» στους άνδρες. Βγαίνω έξω για να περάσω καλά με τους φίλους μου, όχι για να νιώσω ποθητή.

-Είσαι δηλαδή κι εσύ από τις γυναίκες που γκρινιάζουν επειδή οι άνδρες δεν φλερτάρουν;

Όχι, αλλά πιστεύω ότι οι γυναίκες έχουμε βγει πολύ δυναμικά προς τα έξω κι αυτό δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους άνδρες για να μας προσεγγίσουν. Εμείς φταίμε λιγάκι σε αυτό... Είμαι παραδοσιακή γυναίκα, θέλω ο άνδρας να είναι κυνηγός. Όσο και να μου αρέσει ο άλλος, δεν θα κάνω ποτέ εγώ το πρώτο βήμα. Θέλω να με φλερτάρει, να με κυνηγήσει, να με διεκδικήσει.

-Πόσες φορές έχεις πέσει στα πατώματα για έναν άνδρα;

Κάθε μου χωρισμό τον κλαίω. Επειδή ήμουν σε μεγάλες σχέσεις, μετά τον χωρισμό δεν μπορώ να κάνω σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Μπορεί να έχω πάρει την απόφαση να δώσω ένα τέλος, αλλά υπάρχουν και τα συναισθήματα που παίζουν τον ρόλο τους. Χρειάζομαι πάντα χρόνο για να ξεπεράσω έναν χωρισμό.

-Αν αύριο μπει στη ζωή σου ένας άνδρας σαν τον κρητικό αγρότη Στάθη Στιβακτάκη και τον ερωτευθείς, θα τα παρατήσεις όλα για να ζήσεις μόνιμα στην επαρχία;

Εγώ όταν ερωτεύομαι βάζω μέσα και την λογική. Πιστεύω ότι πρέπει να κάνεις λίγο πίσω και να σκέφτεσαι πιο ψύχραιμα. Για μένα ένας έρωτας είναι ωραίος και μεγάλος όταν σου αφήνει ανοιχτή και την προσωπική σου εξέλιξη. Δεν είναι το όνειρο της ζωής μου να πάω σε ένα χωριό και να περιμένω τον άνδρα μου να γυρίσει από τα χωράφια. Είμαι πολύ δημιουργικός άνθρωπος και σίγουρα θα δυστυχήσω γρήγορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση