GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο κατά φαντασίαν σκιέρ της Ξάνθης - ΒΙΝΤΕΟ

Aνεξάρτητα από την ηλικία του καθενός, η μαγεία του χιονιού καλεί τους πάντες να αφήσουν πίσω την ρουτίνα και τα προβλήματα της καθημερ...


Aνεξάρτητα από την ηλικία του καθενός, η μαγεία του χιονιού καλεί τους πάντες να αφήσουν πίσω την ρουτίνα και τα προβλήματα της καθημερινότητας και να γίνουν έστω και για λίγο παιδιά.
Έτσι φαίνεται πως συνέβη και με τους κατοίκους της Ξάνθης, οι οποίοι με το που είδαν «άσπρη μέρα», έσπευσαν να φορέσουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και βγήκαν στο δρόμο για να διασκεδάσουν και να παίξουν μέσα στο λευκό τοπίο.
Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που επέλεξαν να πρωτοτυπήσουν, ανακαλύπτοντας τους πιο ευρηματικούς τρόπους διασκέδασης. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός κατοίκου της περιοχής που επέλεξε να κάνει «σκι» μέσα στην πόλη, ή τουλάχιστον παρίστανε πως έκανε κάτι αντίστοιχο, κερδίζοντας φυσικά τα βλέμματα των περαστικών.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση