GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ναταλία Δραγούμη έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τρεις άνδρες

Η Ναταλία Δραγούμη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Parole» της Αννίτας Πάνια και αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τρεις άνδρ...


Η Ναταλία Δραγούμη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Parole» της Αννίτας Πάνια και αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τρεις άνδρες!

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο περιστατικό αυτό, το οποίο και έλαβε χώρα στο Παρίσι.

«Δεν είδα ποιος ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Ήμουν με το ποδήλατο και αυτοί παραβίασαν το stop και πήγαν να πέσουν πάνω μου. Τους έκανα μια χειρονομία, την οποία δεν την έχω κάνει ξανά από τότε. Βγήκαν τρεις έγχρωμοι, οι οποίοι προφανώς το πήραν προσωπικά και άρχισαν να με δέρνουν, να με κλωτσάνε»

Και συμπλήρωσε:

«Το φοβερό όμως ήταν ότι δεν κατέβηκε ένας άνθρωπος να με βοηθήσει. Όλοι κόρναραν για να φύγουμε από τη μέση για να περάσουν, επειδή είχε ανάψει το φανάρι. Ήταν φρικτή στιγμή, πήγα στο σπίτι κλαίγοντας. Σκιάχτηκα και προστατεύθηκα με το ποδήλατο, το έβαλα μπροστά για να κλωτσάνε αυτό. Μου έγινε μάθημα αυτό. Δεν κάνουμε χειρονομίες γιατί δεν ξέρεις τι τρέλα κουβαλάει ο καθένας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση