GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο: Κλήρωσαν σε λαχειοφόρο αγορά σχολείου... οικιακή βοηθό!

Για ακόμη μία χρονιά το Α' Δημοτικό σχολείο Αραδίππου στη Λάρνακα της Κύπρου, ως είθισται σχεδόν σε όλα τα σχολεία, πώλησε λαχνούς ...


Για ακόμη μία χρονιά το Α' Δημοτικό σχολείο Αραδίππου στη Λάρνακα της Κύπρου, ως είθισται σχεδόν σε όλα τα σχολεία, πώλησε λαχνούς για τη Χριστουγεννιάτικη κλήρωση που πραγματοποιείται πριν να κλείσουν τα σχολεία για τις γιορτές. Τα δώρα πολλά... χαλιά, πετρέλαιο θέρμανσης, αεροπορικό εισιτήριο και... μία οικιακή βοηθός!
Τι σημαίνει το δώρο αυτό; Σύμφωνα λοιπόν με όσα είπαν στη Cyprus Times οικείοι του παιδιού που κέρδισε το πρωτότυπο αυτό δώρο, η οικογένεια είχε την ευκαιρία να έχει τη δικιά της οικιακή βοηθό, η οποία θα ερχόταν στην Κύπρο με τα έξοδα μεταφοράς της από την Ινδία να είναι πληρωμένα.
Το παιδί, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, δε φαίνεται να χάρηκε και ιδιαίτερα, καθώς μόλις του ανακοίνωσαν τι κέρδισε έβαλε τα κλάματα.
Μιλώντας σε εκπομπή του κυπριακού καναλιού Σίγμα, ο διευθυντής δημοτικής εκπαίδευσης Ελπιδοφόρος Νεοκλέους χαρακτήρισε το περιστατικό πρωτόγνωρο και καταδικαστέο, ενώ συμπλήρωσε ότι πρόκειται για ένα "δώρο" που προκαλεί το κοινό αίσθημα σε μία εποχή που παιδιά δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια για τα βασικά.

Στην ίδια εκπομπή φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς και η πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Συνδέσμου Γονέων δημοτικής Εκπαίδευσης Μαρία Σάββα η οποία εξήγησε ότι το συγκεκριμένο δώρο ήταν ουσιαστικά η δωρεάν μεταφορά της οικιακής βοηθού στην Κύπρο. Παρ' όλα αυτά, η κ. Σάββα τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει ένα πλαίσιο για το τι πρέπει να μπαίνει στα σχολεία γιατί τελικοί αποδέκτες είναι τα ίδια τα παιδιά και ιδιαίτερα σε περιπτώσεις όπου υπάρχουν υπόνοιες ρατσισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση