GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι λιποτάκτες και οι επόμενοι Ήρωες!

Alexandros Theodorakos Πριν από κάποιες ώρες είδα ανθρώπους που έφυγαν από τη χώρα, πρόσφατα, λιποτακτώντας, να κάνουν like στο νέο ασ...

Alexandros Theodorakos
Πριν από κάποιες ώρες είδα ανθρώπους που έφυγαν από τη χώρα, πρόσφατα, λιποτακτώντας, να κάνουν like στο νέο ασφαλιστικό, όντας και ούσες βολεμένοι -ες μέχρι προσφάτως. Πραγματικά, απέκτησα κίνητρο να τοποθετηθώ, πολιτικά εν μέρει, μετά από καιρό.
1. Κίνητρο, αλήθινό, για να υπερασπιστώ αυτούς που έμειναν εδώ για να παλέψουν.
2. Κίνητρο, προσωπικό, απέναντι σε αυτούς που κάνουν like στην πιο αντιδραστική ασφαλιστική μεταρρύθμιση - απορρύθμιση που έγινε ποτέ. 3. Κίνητρο, πραγματικό, για την Παράταξη, το ΠΑΣΟΚ που προσπάθησε και πρωτίστως είπε την αλήθεια από το 2009 μέχρι σήμερα.
Πάμε:
1. Κίνητρο αληθινό. Υπερασπίζομαι τον Β. από την Φλώρινα, τον Σ. από τον Βόλο, την Α. από την Λιβαδειά που είναι άνεργοι προσοντούχοι. Αλλά στέκονται εδώ, στη χώρα τους, την Ελλάδα. Όρθιοι. Ζώντας τα προσωπικά τους αδιέξοδα, παλεύοντας για ένα καλύτερο αύριο στη χώρα που αγάπησαν, όχι γι' αυτούς, αλλά για τα παιδιά τους. Αυτοί λέγονται για εμένα αγωνιστές. Ή διαφορετικά Ψυχάρες. Είναι οι επόμενοι Ήρωες.
2. Κίνητρο, προσωπικό. Κίνητρο Οργής. Αντιλαμβάνομαι πως όλοι οι Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό, οι προσφάτως μετανάστες, αγαπούν την Πατρίδα. Κάτι άλλο θα ήταν άλλωστε αφύσικο. Απομονώστε, όμως, τα ψώνια. Αυτά που πιστεύουν, επειδή μεγάλωσαν ως μικροαστοί, πως γινόμενοι φθηνό εργατικό δυναμικό στις χώρες του εξωτερικού μπορούν να το παίζουν Θείες από το Σικάγο και να κάνουν like στο ασφαλιστικό του Κατρούγκαλου χωρίς να το ζήσουν. Τουλάχιστον, λίγη αξιοπρέπεια.
3. Κίνητρο, πραγματικό. Η Παράταξή μου. Το ΠΑΣΟΚ. Ναι. Είπαμε την αλήθεια. Από το 2009 έως σήμερα. Όσο και αν πονάει. Όσο και αν μας πόνεσε. Αλλά η Αλήθεια είναι ο θεμέλιος λίθος της Ενότητας που έχουμε τόσο πολύ ανάγκη. Τώρα που τα πάντα καταρρέουν ας αναλογιστούμε όλοι το ρόλο μας απέναντι στην Παράταξη και την Πατρίδα. Δυστυχώς χωρίς την Παράταξή μας, δύσκολο να υπάρξει η Πατρίδα.
ΥΓ. Είμαι πολύ υπερήφανος για όλους εμάς που μείναμε εδώ... Για την Πατρίδα, για την Κοινωνία, για τα Παιδιά μας. Αλλά για να μπορέσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο πρέπει, όσο γίνεται πιο σύντομα, να απαλλαγούμε τόσο από την δήθεν Αριστερή συμμορία όσο και από τη Δεξιά σπείρα.
Επομένως:
Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες, Καλογιάννης Αντώνης & Πρωτοψάλτη Άλκηστις

1 σχόλιο

  1. Πολύ καλή τοποθέτηση..Καλά θα κάνει το ΠΑΣΟΚ αν θελει να επιβιώσει να αναδεινύει τετοια στελέχη και όχι τους παλιούς κομματικούς σκελετούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση