GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ανδρέας Γεωργίου μιλά για την επιτυχία της σειράς "Μπρούσκο"

Ο Ανδρέας Γεωργίου ήταν ο καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τρίτης και μίλησε για τη ζωή του, τις σχέσεις του και την επι...


Ο Ανδρέας Γεωργίου ήταν ο καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τρίτης και μίλησε για τη ζωή του, τις σχέσεις του και την επιτυχία της καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, "Μπρούσκο", στην οποία είναι δημιουργός και πρωταγωνιστής.
Η επιτυχία του «Μπρούσκο»:
«Νομίζω ότι η σειρά το έκανε όλο αυτό. Είμαι τυχερός γιατί είμαι σε ομάδα με ανθρώπους που αν δεν τους είχα, δεν θα το ζούσα αυτό σήμερα. Η Βάνα Δημητρίου, η σεναριογράφος μας, μας δίνει ένα σενάριο που είναι η ίδια η σειρά, πάνω σε αυτό χτίζουμε όλοι μας. Αυτό είναι που συμβαίνει αυτή την περίοδο! [...] Ήταν ένα στοίχημα για εμάς η μετακίνηση στη βραδινή ζώνη. Δεν είναι όμως οι πρωταγωνιστές της σειράς το μόνο συστατικό επιτυχίας. Έτσι ξεκίνησε, αλλά αγαπήθηκαν όλοι οι ήρωες. Νομίζω ότι έγινε όλο αυτό επειδή υπήρξε χημεία μεταξύ μας. Η σειρά έχει πολύ κόπο, έχει εξωτερικά γυρίσματα, είναι δύσκολο αυτό. Τα γυρίσματα τα κάνουμε στην Κρήτη και την Κύπρο. Είμαστε σε μια βαλίτσα στο χέρι. Το κόστος στην Κύπρο δεν είναι όπως στην Ελλάδα βέβαια. Τα γκρουπάρουμε όλα και κάνουμε, λόγου χάρη, στην Κρήτη 20 επεισόδια σε 3 μέρες. Κι αυτό ήταν το στοίχημα μας σε αυτή τη δουλειά, ειδικά όταν κάνουμε 30 σκηνές σε μία μέρα».
Πώς είναι ο ίδιος στην καθημερινότητά του;
«Συνδέω τα πάντα με τη δουλειά. Δηλαδή για μένα η δουλειά είναι τρόπος ζωής. Αν έχω μια Κυριακή να κάτσω στο σπίτι, θα ανάψω το τζάκι, θα καλέσω δυο τρεις φίλους και θα σκέφτομαι τι θα κάνω παρακάτω. Είμαι πάντα προετοιμασμένος για το τι θα κάνω του χρόνου. Ας πούμε και για το "Μπρούσκο" δύο χρόνια πριν δεν δουλεύουμε. Θέλω να έχω επιλογές, θέλω να κάνω πράγματα συνέχεια. Αλλιώς βαριέμαι».
Όντας τόσο εργασιομανής, πώς θα μπορούσε να συνυπάρξει προσωπικά με ένα άνθρωπο;
«Αυτό είναι ένα πρόβλημα! Είναι το μόνιμο πρόβλημα που έχω στις σχέσεις μου. Έχω κάνει σερί δύο χρόνια, αλλά έχω κάνει και πέντε χρόνια με διαλείμματα. Είναι πολύ σημαντικός ο έρωτας. Αλλά η αλήθεια είναι πως όταν έρχεται η ώρα της επιλογής επιλέγω τη δουλειά μου. Ευτυχώς έχω πολύ καλούς φίλους στη δουλειά. Πρέπει να γίνονται πάρα πολλά πράγματα κάθε μέρα, που αν δεν μπορείς να έχεις την εμπιστοσύνη στον άλλο, δεν μπορείς να γίνει όλο αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση