GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΟΜΒΑ! Ποιος βουλευτής των ΑΝΕΛ εκθειάζει (από τηλεοράσεως) τον Κυριάκο Μητσοτάκη...

Όπως είναι γνωστό, οι ΑΝΕΛ σχολίασαν με μια καυστική ανακοίνωση την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ τονίζοντας μεταξύ άλ...

Όπως είναι γνωστό, οι ΑΝΕΛ σχολίασαν με μια καυστική ανακοίνωση την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι. «Η Νέα Δημοκρατία θα γίνει πλέον ένα σκληρό νεοφιλελεύθερο κόμμα που θα εξυπηρετεί μόνο τους σκοπούς της ολιγαρχίας, χάνοντας κάθε λαϊκό έρεισμα».
Όμως ένας από τους βουλευτές, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος - ο οποίος μάλιστα είναι και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ- εμφανίστηκε σε εντελώς διαφορετική γραμμή. Μιλώντας στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" στο Extra, το βράδυ της Δευτέρας, o κ. Παπαχριστόπουλος είπε πως από την αρχή είχε δηλώσει ότι "θα βγει ο καλύτερος" για αρχηγός της ΝΔ, ότι ο κ. Μητσοτάκης "έχει ικανότητες" και του ευχήθηκε "καλή επιτυχία".
Αίσθηση προκάλεσε επίσης η επανειλημμένη αναφορά του ότι "κάνουν λάθος όποιοι υποτιμούν τις δυνατότητες και τις ικανότητες του Κυριάκου Μητσοτάκη" αφήνοντας έτσι σαφείς αιχμές για την ανακοίνωση των ΑΝΕΛ η οποία υποστηρίζει επίσης ότι μετά την εκλογή Μητσοτάκη «οι ΑΝ.ΕΛ. με τις αρχές τους αποτελούν το μόνο συνεχιστή της πορείας που χάραξε και εφάρμοσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση