GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του Μαξίμου για τους Γερμανούς συμβούλους

Επιβεβαιώνει το Μέγαρο Μαξίμου ότι υπήρξε επαφή της ελληνικής κυβέρνηση με Γερμανούς συμβούλους, ωστόσο τονίζει ότι οι προτάσεις αξιο...


Επιβεβαιώνει το Μέγαρο Μαξίμου ότι υπήρξε επαφή της ελληνικής κυβέρνηση με Γερμανούς συμβούλους, ωστόσο τονίζει ότι οι προτάσεις αξιολογήθηκαν ως ανεπαρκείς, ενώ διαψεύδει ότι τους προσέλαβε ως συμβούλους ή είχε οποιαδήποτε έμμισθη συνεργασία .

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση τονίζεται: «Ουδέποτε η ελληνική κυβέρνηση προσέλαβε ως σύμβουλο ή είχε οποιαδήποτε έμμισθη συνεργασία με την γερμανική εταιρεία συμβούλων Goetzpartners.

Η εν λόγω εταιρεία πράγματι «χτύπησε» την πόρτα του Μαξίμου ζητώντας συνεργασία έναντι υποσχέσεων για βοήθεια στις διαπραγματεύσεις, όπως άλλωστε είχε κάνει πολλές φορές και στο παρελθόν, επί κυβέρνησεων ΠΑΣΟΚ – ΝΔ .

Εντούτοις τόσο οι προτάσεις της όσο και η «αξιοπιστία» των υποτιθέμενων επαφών της, αξιολογήθηκαν και κρίθηκαν ανεπαρκείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση