GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο κατά φαντασίαν σκιέρ της Ξάνθης - ΒΙΝΤΕΟ

Aνεξάρτητα από την ηλικία του καθενός, η μαγεία του χιονιού καλεί τους πάντες να αφήσουν πίσω την ρουτίνα και τα προβλήματα της καθημερ...


Aνεξάρτητα από την ηλικία του καθενός, η μαγεία του χιονιού καλεί τους πάντες να αφήσουν πίσω την ρουτίνα και τα προβλήματα της καθημερινότητας και να γίνουν έστω και για λίγο παιδιά.
Έτσι φαίνεται πως συνέβη και με τους κατοίκους της Ξάνθης, οι οποίοι με το που είδαν «άσπρη μέρα», έσπευσαν να φορέσουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και βγήκαν στο δρόμο για να διασκεδάσουν και να παίξουν μέσα στο λευκό τοπίο.
Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που επέλεξαν να πρωτοτυπήσουν, ανακαλύπτοντας τους πιο ευρηματικούς τρόπους διασκέδασης. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός κατοίκου της περιοχής που επέλεξε να κάνει «σκι» μέσα στην πόλη, ή τουλάχιστον παρίστανε πως έκανε κάτι αντίστοιχο, κερδίζοντας φυσικά τα βλέμματα των περαστικών.

Δείτε εδώ το βίντεο:

1 σχόλιο

  1. Καμπάνια για να απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους Ελληνες για την στάση τους στους λαθρομετανάστες ( μπέστε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δώστε ) Μάλλον την έχει οργανώσει το Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών μαζί με την ΜΙΤ.

    Mάλλον η καμπάνια πρέπει να γίνει για τα Γιουσουφάκια της Τουρκίας που βρίσκονται στον Σύριζα και στους Ανεξάρτητους Έλληνες και ειδικά σε Τσίπρα και Καμμένο ( για τους Ανεξάρτητους πιο παραπλανητικός τίτλος κόμματος δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αφού σε λίγο και με την θέληση τους δεν θα υπάρχει Ελλάδα αλλά η Επαρχία Ελλάδα της Μεγάλης Οθωμανικής Τουρκίας ) και να τους δοθεί το Μέγα Βραβείο Μπουλέντ Ετσεβίτ Ο Πορθητής Της Κύπρου, αφού με την πολιτική τους κάνουν την Ελλάδα μια Μουσουλμανική χώρα με εξουσιαστή την Άγκυρα.
    Κάποτε οι Κουμουνιστές Ή Αριστεροί του κόλου και της δεξιάς τσέπης θέλανε επιτακτικά η Μακεδονία να γίνει ανεξάρτητη ( Δορυφόρος προσωρινά της Βουλγαρίας και συν τω χρόνω κτήμα της ) τώρα ονειρεύονται και λειτουργούν έτσι που όλη η Ελλάδα να γίνει κτήμα της Τουρκίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση