GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάνει κριτική στην κυβέρνηση και το «ΠΡΑΤΤΩ» του Ν. Κοτζιά...

Σε Δελτίο τύπου του "Πράττω" για την συνεδρίαση της Πολιτικής του Γραμματείας, αναφέρονται τα εξής για την άσκηση "δημιουρ...

Σε Δελτίο τύπου του "Πράττω" για την συνεδρίαση της Πολιτικής του Γραμματείας, αναφέρονται τα εξής για την άσκηση "δημιουργικής κριτικής σε κυβερνητικές αστοχίες" :


Πολιτική Κίνηση Ιδεών και Δράσης Πράττω
Κατά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του «ΠΡΑΤΤΩ», μετά την εισήγηση του Προέδρου αυτού Νίκου Κοτζιά, υπήρξε διαλογική συζήτηση για τις διεθνείς εξελίξεις, τις τάσεις και προοπτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το προσφυγικό και μεταναστευτικό, που μετατρέπεται ραγδαία σε μείζον ευρωπαϊκό ζήτημα, την εσωτερική κατάσταση της χώρας, τα ακανθώδη ζητήματα του ασφαλιστικού, του αγροτικού και των φορολογικών αλλαγών και την θέση του «ΠΡΑΤΤΩ» απέναντι σ’ αυτά.

Για τα τελευταία ζητήματα υπήρξε δημιουργική κριτική σε κυβερνητικές αστοχίες και, για τον λόγο αυτό, το επόμενο διάστημα το «ΠΡΑΤΤΩ» θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις προς την Κυβέρνηση, για την καλύτερη αντιμετώπιση του ασφαλιστικού, της ρύθμισης των «κόκκινων» δανείων, του αγροτικού και όλων των μεγάλων ζητημάτων, που αντιμετωπίζει η χώρα.

Στη συνέχεια καθορίστηκε ο πολιτικός προγραμματισμός για το 2016 και αποφασίστηκε η περαιτέρω εμβάθυνση των λειτουργιών του «ΠΡΑΤΤΩ», προκειμένου να συμβάλει με όλες τις δυνάμεις του, με συλλογικό, δημοκρατικό και πατριωτικό πρόσημο, στην μάχη, ενάντια στα προβλήματα, την κρίση και τις απειλές που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Με την ολοκλήρωση της συνεδρίασης ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας παρουσία δεκάδων μελών και φίλων του «ΠΡΑΤΤΩ».

Γραφείο Τύπου «ΠΡΑΤΤΩ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση