GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βασιλιάς" στη Βέροια ο Ηρακλής!

Η Βέροια είχε τις ευκαιρίες και χαμένο πέναλτι με τον Ναζλίδη (απέκρουσε ο Χουάντερσον), αλλά ο Ηρακλής πήρε την εκτός έδρας νίκη (1-...


Η Βέροια είχε τις ευκαιρίες και χαμένο πέναλτι με τον Ναζλίδη (απέκρουσε ο Χουάντερσον), αλλά ο Ηρακλής πήρε την εκτός έδρας νίκη (1-0) με γκολ του Μπαρτολίνι, αποκτώντας προβάδισμα για την πρόκριση.

Το ματς 

Με σαφή διάθεση να επιτεθεί και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που θα τον έβαζε στη θέση οδηγού για τη νίκη και κατά συνέπεια για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου παρουσιάστηκε η Βέροια στην αρχή του ματς. Έχοντας κύριες επιθετικούς εκφραστές τους Αμπντούν και Νέτο που ανέβαινε συνέχεια από θέση δεξιού μπακ, οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να προκαλέσουν «ρήγματα» στην άμυνα του Ηρακλή που μπήκε εντελώς νωχελικός στον αγωνιστικό χώρο. 

Κατά τη διάρκεια της κυριαρχίας τους, οι παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη κατάφεραν να δημιουργήσουν δύο εξαιρετικές φάσεις. Αρχικά στο 12’ όταν ο Νέτο εκτέλεσε το φάουλ από εξαιρετική θέση (μέσα στην «κουλούρα» της μεγάλης περιοχής), αλλά η μπάλα πέρασε εκατοστά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Χουάντερσον και στο 25’ όταν ο Αμπντούν με σέντρα ακριβείας βρήκε στην κίνηση τον Μαγέφσκι, αλλά το πλασέ του τελευταίου απέκρουσε ο γκολκίπερ του Ηρακλή. 

Μετά το 30’ οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου προσαρμόστηκαν στις συνθήκες της αναμέτρησης, κράτησαν παραπάνω την μπάλα ρίχνοντας το ρυθμό του ματς και διατήρησαν με ευκολία το 0-0 στα εναπομείναντα λεπτά του α’ ημιχρόνου. 

Το β’ ημίχρονο αποτέλεσε μια διαφορετική υπόθεση, καθώς οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να επιβάλλουν πλήρως το αργό τέμπο που ήθελαν στο ματς και ουσιαστικά να καταστήσουν εντελώς ακίνδυνη τη Βέροια. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία που θα μπορούσε να τους παρουσιαστεί στο παιχνίδι, όταν στο 62’ ο Θάνος υπέδειξε πέναλτι σε τράβηγμα της φανέλας του Ναζλίδη από τον Στάμου. 

Ωστόσο, ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι στάθηκε μοιραίος για την ομάδα του, αφού νικήθηκε από τον Χουάντερσον, με τον τερματοφύλακα να πέφτει στη δεξιά του γωνιά και να απομακρύνει την μπάλα μακριά από την εστία του. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά για τους γηπεδούχους στο 73’ δέχθηκαν και το γκολ, με τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου να επιβεβαιώνεται σε ακόμα μία περίπτωση. 

Ο Ρομάνο εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Μπαρτολίνι που πήρε την οδηγία από τον Νίκο Παπαδόπουλο να ανέβει για τη φάση, κέρδισε τους πάντες στον αέρα και δεν άφησε με κεφαλιά κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Καντιμοίρη για το 0-1. 

Στη συνέχεια του ματς η Βέροια δεν μπόρεσε να αντιδράσει, αφού ο Γιώργος Γεωργιάδης είχε βγάλει από το ματς και τους Αμπντούν, Καϊκούτ και Μαγέφσκι και ο Ηρακλής με αυτό τον τρόπο πήρε σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση