GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεταγραφή - έκπληξη για Νίνη

Ο Αντρέα Στραματσόνι, από την πρώτη στιγμή που έπιασε δουλειά στον Παναθηναϊκό, έδειξε ότι δεν υπολογίζει τον Σωτήρη Νίνη. Αρχικά έδωσε λ...

Ο Αντρέα Στραματσόνι, από την πρώτη στιγμή που έπιασε δουλειά στον Παναθηναϊκό, έδειξε ότι δεν υπολογίζει τον Σωτήρη Νίνη. Αρχικά έδωσε λίγο χρόνο συμμετοχής στον Έλληνα άσο και μετά τον έθεσε εκτός πλάνων.

Ο παίκτης ενημερώθηκε ότι βρίσκεται στη "μαύρη λίστα" του Ιταλού προπονητή και πλέον κάνει τις επαφές του για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, "SportDog Penalty", είναι θέμα χρόνου ο διεθνής μέσος να βρει τον επόμενο σταθμό του και, όπως όλα δείχνουν, θα ακολουθήσει τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Νίκο Καρέλη!

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με ομάδα του Βελγίου και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να κλείσει το deal. Βέβαια, ενδιαφέρον για τον παίκτη φαίνεται ότι υπάρχει και από την Ολλανδία, αλλά δεν είναι τόσο προχωρημένο.

Όπως και να έχει, το πιο πιθανό είναι ο Νίνης να ακολουθήσει τον Καρέλη στο πρωτάθλημα του Βελγίου, μιας και εκεί υπάρχει το πιο δυνατό "φλερτ" αυτή τη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση