GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Χατζηδάκης για τις τηλεοπτικές άδειες και τη.. Βόρεια Κορέα

Ο ΣΥΡΙΖΑ με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών αλλά και του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης πάει να δημιουργήσει μια νέα διαπλοκή στην Ελλ...

Ο ΣΥΡΙΖΑ με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών αλλά και του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης πάει να δημιουργήσει μια νέα διαπλοκή στην Ελλάδα, είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας σε  ραδιοφωνικό σταθμό .
Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει αγαθές προθέσεις λέγοντας ότι θα μπορούσαν να δουν τι γίνεται στις άλλες χώρες.
Είπε επίσης πως δεν μπορεί να βάζει η κυβέρνηση όρια για συγκεκριμένο αριθμό εργαζομένων προκειμένου να δοθούν οι τηλεοπτικές άδειες λέγοντας ότι τέτοια συμβαίνουν μόνο στη βόρεια Κορέα.
Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη, είπε ότι επιβεβαίωσε πράγματα που όλοι είχαμε ψυλλιαστεί και πως η κυβέρνηση ήταν εκτός χώρου και χρόνου.
Τόνισε επίσης ότι η Νέα Δημοκρατία έχει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα σημειώνοντας ότι θα πρέπει να γίνει ένα νοικοκύρεμα στα οικονομικά του κόμματος και ανέφερε ότι ένα μέρος θα καλυφθεί εθελοντικά από τις εισφορές των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση