GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννηματά: Η κυβέρνηση βάζει στο στόχαστρο ομάδες που θεωρεί ότι δεν είναι ψηφοφόροι της

«Εάν δεν υπάρξει επανεκκίνηση της οικονομίας, επενδύσεις και ανάπτυξη στη  χώρα, θα αναζητούμε διαρκώς ποια θα είναι η επόμενη κοινωνική ...


«Εάν δεν υπάρξει επανεκκίνηση της οικονομίας, επενδύσεις και ανάπτυξη στη  χώρα, θα αναζητούμε διαρκώς ποια θα είναι η επόμενη κοινωνική ομάδα που θα εξοντωθεί. Και το κάνει αυτό η κυβέρνηση επιλέγοντας κάθε φορά ομάδες- στόχους που θεωρεί ότι δεν αποτελούν εκλογική της πελατεία» σημείωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Δεν αντιμετωπίζεται η κρίση με αυτή τη λογική και αντίληψη» πρόσθεσε.  

Η κ. Γεννηματά επανέλαβε το αίτημα για σύσταση εξεταστικής επιτροπής από το 2000 «γιατί πρέπει ο ελληνικός λαός να μάθει όλη την αλήθεια για την πορεία της χώρας από τη στιγμή που μπήκαμε στο ευρώ».

Σχετικά με την πρόταση της για συγκρότηση της Κεντροαριστεράς η κ. Γεννηματά επεσήμανε ότι «ο χώρος αυτός τοποθετείται ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι οριοθετημένος αυτός ο χώρος και από τον λαϊκισμό της δήθεν Αριστεράς και από τη ρετρό νεοφιλελεύθερη Δεξιά» 

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση