GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι εκλεκτοί του Πογέτ για το ρόστερ της ΑΕΚ

Τις περιπτώσεις των Ορλάντο Σα και Αλβάρο Βαδίγιο εξετάζει η ΑΕΚ, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να «φωτογραφίζει» επί της ουσίας σύμφωνα με...


Τις περιπτώσεις των Ορλάντο Σα και Αλβάρο Βαδίγιο εξετάζει η ΑΕΚ, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να «φωτογραφίζει» επί της ουσίας σύμφωνα με την «Ώρα» τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου μετά το χθεσινό ματς με τον Λεβαδειακό. 

Ο Βαδίγιο, είναι 21 ετών και παίζει εξτρέμ στη Μπέτις, με την «Ένωση» να κάνει προσπάθειες να τον αποκτήσει με τη μορφή συνιδιοκτησίας, ενώ υπάρχει ενημέρωση ότι ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει με την ΑΕΚ για το καλοκαίρι. Βέβαια το οικονομικό παραμένει ζήτημα, αφού θα πρέπει να καταβληθούν τροφεία ύψους 500.000 ευρώ, μιας και ο Βαδίγιο βρίσκεται μια εξαετία στους Ανδαλουσιάνους. 

Επιπλέον πέφτει και πάλι στο τραπέζι το όνομα του Ορλάντο Σα που είχε απασχολήσει την ΑΕΚ και το περασμένο καλοκαίρι, με τους «κιτρινόμαυρους» να επιδιώκουν δανεισμό του παίκτη της Ρέντινγκ, ως το καλοκαίρι.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση