GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενισχύεται το μπλόκο των αγροτών στις Μικροθήβες - Κλειστή η ΠΑΘΕ από Βελεστίνο μέχρι Λάρισα

Ενισχύουν τα μπλόκα τους οι αγρότες της Μαγνησίας στον οδικό κόμβο των Μικροθηβών, με νέες αφίξεις τρακτέρ και γεωργικών μηχανημάτων από ...


Ενισχύουν τα μπλόκα τους οι αγρότες της Μαγνησίας στον οδικό κόμβο των Μικροθηβών, με νέες αφίξεις τρακτέρ και γεωργικών μηχανημάτων από τα χωριά της περιοχής.

Στον κόμβο Μικροθηβών, βρίσκονται περίπου 600 τρακτέρ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των συνδικαλιστών, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, που έχουν σταθμεύσει στα δεξιά του δρόμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, αλλά ο αυτοκινητόδρομος έχει αποκλεισθεί από χθες το απόγευμα, αφού έχουν σταθμεύσει πάνω στη γέφυρα γεωργικά μηχανήματα, με αποτέλεσμα να εκτρέπεται η κυκλοφορία μέσω παραδρόμων στην περιοχή, αλλά κυρίως μέσω Βόλου.

Η προσέλευση αγροτών με τα μηχανήματά τους συνεχίζεται και σήμερα, και δηλώνουν αποφασισμένοι να αγωνιστούν ώστε να μην περάσουν οι προτάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, που θεωρούν ότι θα είναι η χαριστική βολή του κλάδου.

Στη Μαγνησία, κλειστή παραμένει η ΠΑΘΕ από το Βελεστίνο μέχρι και τον κόμβο Πλατυκάμπου στη Λάρισα, όπου η κίνηση των αυτοκινήτων διεξάγεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Βόλου- Λάρισας.

Έκκληση στους αγρότες να μην κλείσουν τους δρόμους, προκειμένου να αποφευχθούν οδυνηρές συνέπειες στον τουρισμό, απευθύνει η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας.

Με ανακοίνωσή της η Ένωση εκφράζει τη συμπαράστασή της στον αγώνα των αγροτών, ωστόσο υπογραμμίζει ότι η διεκδίκηση των αιτημάτων τους δεν μπορεί να γίνεται εις βάρος μιας άλλης επαγγελματικής ομάδας, αποδίδοντας ευθύνη στην κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση