GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρετανός αστροναύτης περπάτησε στο διάστημα και σώθηκε από θαύμα

Η NASA τερμάτισε πρόωρα τον διαστημικό περίπατο ενός Βρετανού και ενός Αμερικανού αστροναύτη σήμερα καθώς ο ένας από αυτούς ανέφερε ότι...


Η NASA τερμάτισε πρόωρα τον διαστημικό περίπατο ενός Βρετανού και ενός Αμερικανού αστροναύτη σήμερα καθώς ο ένας από αυτούς ανέφερε ότι υπήρχε διαρροή στο σκάφανδρο της διαστημικής στολής του.
Ο Τιμ Πικ, ο πρώτος Βρετανός αστροναύτης που "περπάτησε" στο διάστημα, και ο Αμερικανός συνάδελφός του, Τιμ Κόπρα, είχαν ολοκληρώσει το πρώτο μέρος της αποστολής τους στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) όταν ο Κόπρα ανέφερε ότι μια σταγόνα νερού είχε δημιουργηθεί στο σκάφανδρό του.
Το πλήρωμα "δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο", διαβεβαίωσε ο σχολιαστής του τηλεοπτικού σταθμού της NASA. Η διαστημική υπηρεσία πάντως έδωσε εντολή στους δύο αστροναύτες να επιστρέψουν στον ISS, τέσσερις ώρες αφότου είχαν ξεκινήσει την αποστολή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση