GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καρχιμάκης στη θέση του ΓΑΠ για να γυρίσουν στο ΠΑΣΟΚ της Φώφης;

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στο χώρο της κεντροαριστεράς, με κύριο φόντο τα όσα πρόκειται να γίνουν στο εσωτερικό του κυβερν...

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στο χώρο της κεντροαριστεράς, με κύριο φόντο τα όσα πρόκειται να γίνουν στο εσωτερικό του κυβερνητικού συνασπισμού οι οποίες θα προκύψουν μέσα από τις δύσκολες ψηφοφορίες που καλούνται να γίνουν στη Βουλή τόσο για το ασφαλιστικό όσο και για το νέο φορολογικό.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν θεωρείται καθόλου απίθανο ότι μέχρι τότε θα έχουν εκδηλωθεί και οι πρωτοβουλίες της πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, για την ενδυνάμωση που επιζητά για τη συμπαράταξη της, ενσωματώνοντας και άλλους πολιτικούς σχηματισμούς.
Προς αυτή την κατεύθυνση όπως όλα δείχνουν, φαίνεται να κινείται ο Γιώργος Παπανδρέου με το κόμμα του ΚΙΔΗΣΟ. Για να μπορέσουν ωστόσο να αποτραπούν οι αντιδράσεις από τη μεριά της ομάδας του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο πρώην πρωθυπουργός σκέφτεται να παραιτηθεί από την ηγεσία του κόμματος. Την θέση του έρχεται πλέον να πάρει ο επί χρόνια στενός του συνεργάτης Μιχάλης Καρχιμάκης.
http://www.crashonline.gr/

8 σχόλια

  1. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ
    ===========================================
    5.000 Χιλιάδες νεκροί αναζητούν τους δολοφόνους τους.

    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ?????

    Κατέστρεψε την Ελλάδα, μας οδήγησε στη δυστυχία και στην αθλιότητα και κρύβεται σαν… άρρωστη γάτα.
    Δεν έχει το θάρρος, τον ανδρισμό, το φιλότιμο, να βγεί να μιλήσει, να απολογηθεί να ζητήσει συγγνώμη ο άθλιος αχόρταγος .
    *Κατέστρεψαν την Ελλάδα από κοινού με τον Σαμαρά και σε γνώσει όλων των ‘’μεγάλων’’ στελεχών του προσωπικού τους αγήματος διαλύσανε την οικονομία και τρώγανε ΟΛΟΙ σαν πεινασμένα όρνια, μέχρις ότου φτάσαμε στο ‘‘πάτο’’ του βαρελιού και άφησαν μόνο την υπογραφή τους και κανείς δεν μίλησε, και κανείς δεν τιμωρήθηκε, αφού η δεξιά είναι η πόρτα, που οδηγεί τους Έλληνες στην κόλαση της δυστυχίας επί 200 σχεδόν χρόνια !!!

    * Σήμερα η δυστυχία βγάζει στο παζάρι της διαφθοράς , την ευτυχία μας, την υγεία μας, το μέλλον των παιδιών μας.

    *Σήμερα οι..επίγονοι ! συνεχίζουν χωρίς ΙΧΝΟΣ ενοχής και μετάνοιας να διεκδικούν την ΑΘΛΙΑ Καραμαλήτικη καταστροφή και ΡΕΜΟΥΛΑ.

    *Κανείς δεν έχει λίγο ΦΙΛΟΤΙΜΟ να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες τόσων νεκρών που αυτοκτόνησαν από την συνειδητή χρεοκοπία της δεξιάς κλίκας.

    *Σήμερα με πολιτική ‘’παρθενορραφή’’ οι συνεργάτες του άθλιου και ανίκανου μπουχέσα, επιζητούν μια ευκαιρία να ‘’πάνε στον παράδεισο’’ της κουτάλας, της προδοσίας, της γενοκτονίας.

    *Σήμερα, ο Τσίπρας δίνει ‘’ασυλία’’ στον εγκληματία Καραμανλή και σαν άλλη ‘’χρυσαλοιφή’’ ..χρυσώνει το μαχαίρι του δεξιού δολοφόνου.

    *Σήμερα η ΔΕΞΙΑ δικαιοσύνη καλύπτει τους ‘’δολοφόνους’’ και αναμένει τις νέες μισθολογικές και ..άλλες προσαυξήσεις.?

    ΕΣΥ Έλληνα τι σκέπτεσαι να κάνεις για τα παιδιά σου? θα κάνεις πάλι πείραμα ώστε μετά τον Σαμαρά και τον Τσίπρα, θα φέρεις στην εξουσία τους πολιτικούς απογόνους του εγκληματία Καραμανλή?

    *Ούτε μία συγγνώμη στον Γιώργο, στον άνθρωπο που μας έσωσε?

    Κι ύστερα θα φταίει πάλι η Μέρκελ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο βλακας,αγραμματος,ανιστορητος, κολλημένος πασοξης , βολεμμενος και αστοιχειωτος μπορεί να είσαι ρε φίλε, εσείς μας καταστρέψατε κάτι τέτοιοι σαν εσένα φέραν στην εξουσία την κυβέρνηση ΓΑΠ, ΤΣΙΠΡΑ... ΛΥΠΆΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΣΟΎ. Ο ΗΓΈΤΗΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΈΦΕΡΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΈΦΕΡΕ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΆ ΟΙ ΚΟΜΠΊΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΠΟΥ ΈΒΑΛΕ ΚΆΤΙ ΒΛΆΧΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΈΝΑ ΝΑ ΠΑΊΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΠΉΡΕ. ΤΟ 2008 ΌΤΑΝ ΕΊΠΕ ΛΙΤΌΤΗΤΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΉΣ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΎΡΕΜΑ ΤΟΝ ΡΙΞΑΤΕ ΓΙΑΤΊ ΥΠΉΡΧΑΝ ΛΕΦΤΆ. .. ΜΙΑ ΖΩΉ ΠΡΌΒΑΤΑ

      Διαγραφή
  2. Έπιασαν ΚΑΙ τον Τράγκα με αδήλωτα περιουσιακά στοιχεία άνω των 10 εκατ. €

    Για ανακριβή δήλωση πόθεν εσχες διώκεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας. Από έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψαν περιουσιακά στοιχεία του, ύψους άνω των 10 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν είχαν δηλωθεί νόμιμα στο πόθεν έσχες. Η υπόθεση, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, βρίσκεται στα χέρια της 16ης ανακρίτριας της Αθήνας
    ΣΧΟΛΙΟ: Άτιμο μνημόνιο, άτιμες έρευνες, άτιμοι ευρωπαίοι που βάλατε τόσα εκατομμύρια ευρώ στο λογαριασμό του Τράγκα πίσω από την πλάτη του για να τον κατηγορήσετε και να φιμώσετε τον αντιμνημονιακό του αγώνα. Πάντως, ο Γιώργος Τράγκας είναι ένας μάχιμος δημοσιογράφος που δεν πρόκειται να υποκύψει σε αυτές τις άδικες και κατευθυνόμενες κατηγορίες μνημονιακής έμπνευσης.
    Η αλήθεια θα λάμψει στο τέλος
    Σχετ.: Ο δημοσιογράφος που πήρε δανεικά και αγύριστα 2,7 εκ. € είναι ο Γιώργος Τράγκας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΥΛΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΓΑΛΛΙΑΣ,

    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΑΠΡΟΒΑΤΑ ‘’ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ’’

    Στο μεταξύ, ενώπιον της Επιτροπής τέθηκαν αποκαλυπτικά στοιχεία για τον όμιλο Ζολώτα μέσω απόρρητης έκθεσης του οίκου PWC για το δανειακό χαρτοφυλάκιο της Μαρφίν Λαϊκής στην Ελλάδα.
    *****
    Στην ίδια έκθεση καταγράφονται εκατοντάδες ονόματα εταιρειών αλλά και συγκεκριμένου δημοσιογράφου που γεννήθηκε, εργάζεται και διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα ο οποίος έλαβε 2.8 εκ ευρώ χωρίς καμία εξασφάλιση παρά μόνο με προσωπικές εγγυήσεις
    http://www.sigmalive.com/news/local/77496
    **********
    Στον κατάλογο των δημοσιογράφων που έχουν πάρει δάνεια εκατομμυρίων ευρώ από τις Τράπεζες, (δίχως εγγυήσεις και δίχως να τα επιστρέψουν ποτέ), φιγουράρει και το όνομα του... Γιώργου Τράγκα...!!!
    **********
    Στο ρεπορτάζ http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=250915&-V=articles αναφέρεται το όνομα του δημοσιογράφου που είναι ο... Γιώργος Τράγκας...!!!
    **********
    Άλλα τόσα είχε πάρει ο Τράγκας και επί Καραμανλή όταν «εξέδιδε» την εφημερίδα ΧΩΡΑ, η οποία είχε κάνει ρεκόρ πωλήσεων... 666 φύλλα...!!!
    **********
    Γιώργο, καλά και ξέγνοιαστα Χριστούγεννα στη Βίλα σου στη Νίκαια της Γαλλίας, (ειρηνικά και αναμάρτητα) και όταν με το καλό γυρίσεις στο Ελλάδα, ξαναφοράς τα ρούχα του «Ιησού» τού αντιμνημονιακού αγώνα γιά τα ντόπια κορόϊδα..
    Περισσότερα εδώ:
    http://ixnos.blogspot.gr/2013/12/blog-post_348.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΗΓΕΣΙΑΣ, ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ…. !!!
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Η Ελλάδα του σήμερα δεν ‘’έχει τη δύναμη’’ να πιστέψει στο αύριο. Το αύριο που υπόσχονται οι ‘’ΝΕΟ89ρηδες,Σαμαράς και Τσίπρας δεν πείθει κανέναν. Όλοι οι Έλληνες κάηκαν από τα ψέματα της αντιπολίτευσης των ανθρώπων του 2010-2011 που σήμερα βρίσκονται στην εξουσία.
    Ποιος πιστεύει τον εγκληματία ‘’της διαφάνειας’’ Καραμανλή? ΚΑΝΕΙΣ.
    Ποιος πιστεύει τον αιμοβόρο παραμυθά Αντώνη? Κανείς !
    Ποιος πιστεύει τον Τσιπουροκαλόγερο ‘’θαυματοποιό’’ του Αλαβάνου ? Κανείς !
    Ποιος σιχαίνεται και αηδιάζει με τον Βαγγέλη? ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ
    Ποιος γελάει με τον Πάνο?? Όλη η Ελλάδα!
    Ποιος μισεί και οργίζεται με τους χρυσοδολοφόνους ? ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !

    Μας σκότωσαν τα όνειρα και την ελπίδα οι δολοφόνοι της ευτυχίας μας.
    Ύστερα ήλθαν οι βάρβαροι του Αντώνη, του Αλέξη και λοιποί ηλίθιοι και πολιτικά απροσάρμοστοι…για να εφαρμόσουν τα αρχικά προγράμματα Παπανδρέου, αλλά δυστυχώς και άργησαν οι επίορκοι και ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ στα αφεντικά τους εφαρμόζοντας γενοκτονικές μεθόδους.
    Η ώρα έφτασε. Τώρα ξέρουμε ! Τώρα όλοι είμαστε δίπλα στο Γιώργο Παπανδρέου, στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ πολιτικό που απέδειξε έμπρακτα ότι σέβεται και αγαπά τους έλληνες και την Ελλάδα.
    Δεν είναι πλέον μόνος του και υπονομευμένος. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο του Αντώνη, του Βαγγέλη, του Αλέξη και των άλλων νοσταλγών της παραμεθόριας … διαπλοκής και πολιτικής ανυπαρξίας.
    Το μοναδικό πολιτικό ,που μας είπε την αλήθεια για το μέγεθος του προβλήματος και την οικονομική λύση που έπρεπε να εφαρμόσουμε και αγωνίστηκε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ενάντια σε όλες τις βρόμικες δυνάμεις και ιδιοτελείς επιδιώξεις. Και προ παντός ενάντια στον ‘’αιρετό φασισμό’’ τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα..
    Τον μοναδικό πολιτικό που θέλει και μπορεί, με την παγκόσμια προσωπικότητά του, τις γνώσεις του, τις γνωριμίες του και τις εμπειρίες του, από την άθλια συμπεριφορά όλων των υποταγμένων, να συμβάλει τα μέγιστα στην σωτηρία και την ανάπτυξη της πατρίδας μας, προκαλώντας και προσκαλώντας την παγκόσμια κοινότητα σε μια προσπάθεια σωτηρίας της πατρίδας μας.
    Ποιος άλλος μπορεί να μας σώσει από τον κατήφορο της υπανάπτυξης, της απόγνωσης και της διαφθοράς των τοκογλύφων ντόπιων και ξένων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. [[ Η Κρατική Τράπεζα, επί κυβερνήσεως Καραμανλή και…Καμμένου ‘’επαιξε’’ τον Αύγουστο του 2009, θεωρώντας σίγουρη ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδας]]
    ΠΟΝΤΑΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΟΙ...ΚΑΡΑΜΑ(Ν)ΛΑΚΗΔΕΣ !!!!Σ
    Η είδηση αυτή έχει ιδιαίτερη μεγάλη και χρονική αξία, αφού με τα στοιχεία που παρουσιάζονται σήμερα η ελληνική τράπεζα που αγόρασε CDS είναι κρατική και πρόκειται για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
    Οπως αποκαλύπτεται, ο τέως πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Αγγελος Φιλιππίδης είχε αγοράσει ασφάλιστρα κινδύνου, στις 9 Αυγούστου 2009, για να ασφαλίσει τα ελληνικά ομόλογα
    -----------------------------------------------------------------------------------
    της τράπεζάς του.
    Ολες οι ελληνικές τράπεζες κατέχουν ομόλογα ελληνικού δημοσίου αξίας περίπου 50 δισ. ευρώ.
    Με καθαρά ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια οι ελληνικές τράπεζες θα μπορούσαν να προστατεύσουν τα ομόλογά τους αγοράζοντας ασφάλιστρα.
    Οταν όμως μία ελληνική τράπεζα αγοράσει προστασία (CDS) είναι σαν να αμφισβητεί την ίδια τη φερεγγυότητα του ελληνικού κράτους, δείχνοντας ότι πιστεύει εμμέσως στη χρεοκοπία του.

    Η Κρατική Τράπεζα ,
    επί κυβερνήσεως Καραμανλή και…Καμμένου ‘’επαιξε’’ τον Αύγουστο του 2009, θεωρώντας σίγουρη
    ---------------------------------------------------------------------------
    ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδας.
    Ν.Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γράφει ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ υπουργός το 2008 !!
    ======================================
    Επιστολές φωτιά του Π Δούκα στον Κ. Καραμανλή για το ...
    www.tovima.gr/politics/article/?aid=413313
    31 Ιουλ 2011 - Π. Δούκα προς το Μέγαρο Μαξίμου στις οποίες περιγράφεται επακριβώς ο κίνδυνος και αυτό ... «Πουλήστε σε Ελληνες αεροδρόμια και λιμάνια».
    ΔΟΥΚΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ .
    «Πουλήστε σε Ελληνες αεροδρόμια και λιμάνια»
    Από τον Οκτώβριο 2008 ο κ. Π. Δούκας είχε υποβάλει αναλυτικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης.
    Στην επιστολή με ημερομηνία 22 Οκτωβρίου 2008 επεσήμαινε στον Πρωθυπουργό: «Δεν μπορεί να υποτιμηθεί η συμπεριφορά των διεθνών αγορών απέναντι στα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου.Το επόμενο δωδεκάμηνο το Ελληνικό Δημόσιο θα χρειαστεί πάνω από 40 δισ. ευρώ για να καλύψει τις ανάγκες του και τα χρεολύσια. Χρειάζεται η απόλυτη εμπιστοσύνη των αγορών».

    Στην επιστολή του ο κ. Δούκας πρότεινε μια σειρά μέτρα για την τόνωση της ανάπτυξης με πρωτοβουλίες που δεν θα απαιτούν μεγάλες νέες δαπάνες.

    ΥΓ. Καραμανλής προς Δούκα: ΑΣΤΑ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ....!!!!
    Ν.Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ..ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ.
    ======================================
    Καλό είναι να θυμόμαστε συνέχεια το τί ακριβώς είπε η κ. Λαγκάρντ με την προηγούμενη ιδιότητά της (Υπ.Οικ Γαλλίας)
    στις αρχές του 2010 σε συνέντευξή της, που αναπαράχτηκε στη συνέχεια από όλα σχεδόν τα μέσα:

    Ότι επανειλημμένες εκκλήσεις όλων στο Eurogroup, που η ίδια μετέφερε πιεστικά στον Έλληνα συνάδελφό της, για κατεπείγουσα λήψη έκτακτων μέτρων, έμεναν χωρίς αποτέλεσμα,
    οπότε σε μια συνάντησή τους, το έθεσε πολύ πιεστικά, "σχεδόν αγενώς".
    *Στο επόμενο ραντεβου, όταν ζήτησε ενημέρωση απ τον περί ου ο λόγος τρισμέγιστο Παπαθανασίου (που τον παρουσίαζαν και σαν άνθρωπο από τα σπλάχνα της αγοράς, σκέψου να μην ήταν κιόλας...)
    "εκείνος -λέει η κ. Λ.- της έδωσε ένα "μικρό κομμάτι χαρτί που έμοιαζε με...χαρτοπετσέτα, και είχε πάνω του κάτι γραμμένο με το χέρι"που όπως της είπε, ήταν τα μέτρα που σχεδίαζε να πάρει
    και θα...σταματούσαν το κακό.

    Όταν έμεινε -συνεχίζει η κ. Λ- μόνη και άνοιξε το χαρτί να το δει, έπαθε το κάτι τις,
    διότι το μόνο που έγραφε πάνω ήταν "σταδιακή αύξηση του ΦΠΑ..."!!

    Μετά απ αυτό, διηγείται η νυν επί κεφαλής του IMF, καταλάβαμε οι πάντες ότι
    "μ αυτούς πάντως είχε εξαντληθεί κάθε περιθώριο συζήτησης και πολύ περισσότερο συνεννόησης..."
    ...Και ήταν Μάρτης-Απρίλης του "σωτήριου έτους" 2009(!)
    N.B

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση