GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια είναι η εθνική παρουσιάστρια της Βόρειας Κορέας

Η Ρι Τσουν-Χι είναι η εθνική παρουσιάστρια της Βόρειας Κορέας, αφού έχει αναλάβει να διαμηνύει στο λαό τα προπαγανδιστικά μηνύματα του ...


Η Ρι Τσουν-Χι είναι η εθνική παρουσιάστρια της Βόρειας Κορέας, αφού έχει αναλάβει να διαμηνύει στο λαό τα προπαγανδιστικά μηνύματα του Κιμ Γιονγκ Ουν, με υπερβάλλοντα συνήθως πατριωτικό ενθουσιασμό και ζήλο.
Η δημοφιλής anchorwoman, αυτή την εβδομάδα εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες φορώντας την εθνική ενδυμασία της χώρας, την chima jeogori, ανακοινώνοντας με παθιασμένη φωνή ότι, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας προχώρησε σε επιτυχημένη δοκιμή βόμβας υδρογόνου προκαλώντας ανησυχία και τριγμούς στη διεθνή διπλωματία παρά τις διαβεβαιώσεις, ότι «το πυρηνικά υπεύθυνο κράτος δεν θα χρησιμοποιήσει το όπλο του, αν δεν απειληθεί».

1 σχόλιο

  1. Η ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΣΘΗΚΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΑΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ,ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΦΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση