GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η καλή μας η Ελλάδα, φευ, δεν προέκυψε γελάδα!

Γράφει ο Μιχαήλ Στρατουδάκης. Μας ποδοπατούν συνεχώς, μας ταπεινώνουν ποικιλότροπως, μας αφαιρούν κάθε διοικητικήν και νομοθετικήν πρ...

Γράφει ο Μιχαήλ Στρατουδάκης.

Μας ποδοπατούν συνεχώς, μας ταπεινώνουν ποικιλότροπως, μας αφαιρούν κάθε διοικητικήν και νομοθετικήν πρωτοβουλίαν, προσπαθούν να μας εξανδραποδίσουν με κάθε τρόπον και εμείς τους εναγκαλιζόμεθα συνεχώς και μετ’ εγκαρδιότητος!! Τους παρακαλούμεν δε να συγκατανεύουν σε ορισμένα Νομοθετήματα και να μη είναι αντιδραστικοί, γιατί ο Λαός θα αφανισθεί οικονομικώς πλήρως αλλά και η Ελλάδα θα αποστεωθεί, εκείνοι δε δεν θα έχουν του λοιπού πολιτικόν μέλλον, αν επιβληθούν νέα βαρύτατα φορολογικά ή λοιπά μέτρα!!

Και εμείς οι μέσοι Έλληνες διερωτώμεθα. Γιατί επί μίαν εβδομάδα τρέχουν όλοι στις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και εκλιπαρούν να μη υπάρχουν αντιδράσεις στο Ασφαλιστικόν; Αυτοί Νομοθετούν;; Όπως φαίνεται ΝΑΙ αυτοί και οι Βουλευτές μας είναι άβουλοι! Συγκατανεύουν πάντα!

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα εξεφράσθησαν περιφρονητικώς για το προσχέδιον του Ασφαλιστικού, το οποίον ενώ καταστρέφει επαγγελματίες όλων των κλάδων, αγρότες, Συνταξιούχους, χαμηλόμισθους και αποτελεί λαίλαπα κατά του οικονομικού υποβάθρου της ήδη καταχρεωμένης Ελλάδος, λόγω των υπερόγκων και αδικαιολογήτων φορολογικών επιβαρύνσεων που προβλέπει, είχαν το θράσος να το απορρίψουν ως μη συμφέρον στην τσεπούλα τους!!!! Εξέφρασαν δε αβασανίστως την επαίσχυντη διαπίστωσην. «Εμείς γελάδα σας ζητήσαμεν και εσείς μας στείλατε μίαν γάταν»!!!!!

Η αθλιότητά σας δεν έχει όρια!! Η «γελάδα» που ξέρατε δεν υπάρχει. Σταμάτησε να παράγει γάλα γιατί δεν έχει ίχνος τροφής να συντηρηθεί. Και εσείς τολμάτε να την ζητάτε!! Άλλωστε αυτή και μόνον απέμεινεν στην Ελλάδα, ώστε αν επιβιώσει να έχει ένα ζωντανόν για τις πρώτες τροφές της! Έχετε χιλιάδες γυναίκες για τις αγοραίες ηδονές σας και ζητάτε σαν τον Δαυίδ, την γυναίκα του Ουρία!! Δυστυχώς για την Ελλάδα δεν υπάρχει ο Νάθαν, για να σας βάλει στην θέσην που σας αξίζει!!

Δεν είχατε την ευαισθησίαν να ζητήσετε τουλάχιστον μίαν αίγα, κάτι που θα ερμηνευόταν πως με το Ασφαλιστικόν κάτι σας δίδομεν από το ανύπαρκτον υστέρημά μας! Αποκαλέσατε το Ασφαλιστικόν προσχέδιον γάτα ήτοι μηδενικές προσφορές για ην καρατόμον τσεπούλα σας!

Οι μυθικές επιβαρύνσεις και φορολογίες που επιβάλλει, πως θα μετατραπούν από γάτα σε αγελάδα;;; Είναι σε θέση να μας απαντήσουν οι Βουλευτές μας οι οποίοι ρυθμίζουν τις τύχες και το μέλλον της Ελλάδας μας;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση