GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Σφάζονται οι γαλάζιοι στο δήμο Καλλιθέας για τις εκλογές στη ΝΔ. Με τον Μητσοτάκη και ο (βενιζελικός) πρώην δήμαρχος Κ. Ασκούνης...

Από τον Νίκο Αναγνώστου. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Σε πολλούς δήμους οι γαλάζιες παρατάξεις τους είναι διχασμένες ενόψει του β' γύρου εκλογών στ...

Από τον Νίκο Αναγνώστου.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Σε πολλούς δήμους οι γαλάζιες παρατάξεις τους είναι διχασμένες ενόψει του β' γύρου εκλογών στη ΝΔ. 'Ενας από αυτούς είναι και η Καλλιθέα όπου όπως μαθαίνει το press-gr έχει γίνει πραγματική σφαγή η οποία μάλιστα είχε και συνέπειες στην χθεσινή τελετή των Θεοφανίων. Ο δήμαρχος Δημήτρης Κάρναβος μαζί με τους μηχανισμούς του έχει ταχθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αντίθετα, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Μπαρμπάκος, που είναι και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, υποστηρίζει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Η σύγκρουση δημάρχου και αντιδημάρχου είναι λοιπόν τέτοια που ο αντιδήμαρχος δεν παρέστη στην τελετή Αγιασμού των υδάτων στις Τζιτζιφιές, κάτι που σχολιάστηκε ιδιαίτερα.

Όπως ξαναγράψαμε με αφορμή την ανάλογη κατάσταση στο δήμο Γλυφάδας, και οι δυο υποψήφιοι αρχηγοί της ΝΔ χρησιμοποιούν (παρά τα όσα λένε) την Αυτοδιοίκηση ως εργαλείο κομματικής επικράτησης. 

Μάλιστα μαθαίνουμε ότι στην Καλλιθέα, ο πρώην δήμαρχος και υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Ασκούνης βοηθά κι αυτός τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Άλλοι λένε ότι το κάνει γιατί είχαν καλές σχέσεις από την περίοδο που ο Κυριάκος ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κι άλλοι γιατί αυτή είναι μια γενικότερη γραμμή "βενιζελικών" στελεχών του ΠΑΣΟΚ!!!

2 σχόλια

  1. Ποιος τους γαμάει τους γαλάζιους.... Δηλαδή τι θα κάνουν αν θα βγουν; Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ λέει θα μας πει την αλήθεια ΌΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΉΣΙ ΜΕΡΧΙ ΘΑΝΆΤΟΥ...Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ότι είναι και λιμανιού και του σαλονιού....ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΉΚΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΘΈΛΟΥΜΕ ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ... να μπορούν οι κυβερνώντες να λένε ΜΑΓΚΕΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ... ΚΑΙ ΌΤΙ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΜΟΙΡΆΖΕΤΕ ΕΞΊΣΟΥ ...ΔΕΝ ΠΟΥΛΆΜΕ ΤΊΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΠΟΎΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΌ .. ΚΑΙ ΠΆΜΕ ΌΛΟΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΊΑ ... ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΈΝΩΣΗ ΕΊΝΑΙ ΘΈΜΑ ΧΡΌΝΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΆΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ.... Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΕΡΝΆ ΜΕΤΡΆ ΘΑΝΆΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΕΙ 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΗΜΕΡΑ..ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΨΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΌΣΟΙ ΕΊΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΟΙ ,ΑΜΕΑ, ΆΝΕΡΓΟΙ....ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΆΝΕΙ...Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΘΑΥΜΆΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΑΤΣΕΡ ΚΑΙ ΡΗΓΚΑΝ ..ΣΑΣ ΛΈΕΙ ΤΊΠΟΤΑ ΑΥΤΌ;; ΠΙΑ ΜΕΣΑΊΑ ΤΆΞΗ ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ;;ΌΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΣΑΝ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΤΣΙΚΙΤΑ ΠΟΥ ΚΑΡΠΟΦΩΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΊΖΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΤΟΝ ΗΠΑ....ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ...ΣΕΡΒΙΤΌΡΟΙ --ΜΑΓΕΙΡΕΣ--ΠΟΥΤΑΝΕΣ--- ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ---ΟΛΑ ΘΑ ΠΟΥΛΙΟΎΝΤΑΙ ΑΠΟ ΛΙΜΑΝΙΑ--ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ--ΝΕΡΟ--ΕΝΕΡΓΕΙΑ---ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ--ΦΥΛΑΚΕΣ--ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ--ΣΤΡΑΤΟΣ--ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ..ΔΙΚΑΣΤΕΣ---ΟΛΑ ΡΕ ΚΟΡΟΪΔΑΡΕΣ...ΟΙ ΤΣΙΧΑΤΣΙΣΤΕΣ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΑΧΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΊ ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΟΙ ΟΛΟΙ;;;; ΔΥΤΙΚΟΊ ΜΙΣΘΟΦΌΡΟΙ ΕΊΝΑΙ ΡΕΕ ΤΟ 90% ΜΕ ΚΆΛΟ ΜΙΣΘΌ...ΣΚΟΤΏΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΏΝ... ΠΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ ΣΑΣ ΠΟΥΛΆΝΕ ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ;;; ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α...ΜΌΝΟ ΤΟ ΧΡΉΜΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΦΆΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΦΆΝΕ ΑΥΤΟΊ..


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5.000 Χιλιάδες νεκροί αναζητούν τους δολοφόνους τους.

    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ?????

    Κατέστρεψε την Ελλάδα, μας οδήγησε στη δυστυχία και στην αθλιότητα και κρύβεται σαν… άρρωστη γάτα.
    Δεν έχει το θάρρος, τον ανδρισμό, το φιλότιμο, να βγεί να μιλήσει, να απολογηθεί να ζητήσει συγγνώμη ο άθλιος αχόρταγος .
    *Κατέστρεψαν την Ελλάδα από κοινού με τον Σαμαρά και σε γνώσει όλων των ‘’μεγάλων’’ στελεχών του προσωπικού τους αγήματος διαλύσανε την οικονομία και τρώγανε ΟΛΟΙ σαν πεινασμένα όρνια, μέχρις ότου φτάσαμε στο ‘‘πάτο’’ του βαρελιού και άφησαν μόνο την υπογραφή τους και κανείς δεν μίλησε, και κανείς δεν τιμωρήθηκε, αφού η δεξιά είναι η πόρτα, που οδηγεί τους Έλληνες στην κόλαση της δυστυχίας επί 200 σχεδόν χρόνια !!!

    * Σήμερα η δυστυχία βγάζει στο παζάρι της διαφθοράς , την ευτυχία μας, την υγεία μας, το μέλλον των παιδιών μας.

    *Σήμερα οι επίγονοι ! συνεχίζουν χωρίς ΙΧΝΟΣ ενοχής και μετάνοιας να διεκδικούν την ΑΘΛΙΑ Καραμαλήτικη καταστροφή και ΡΕΜΟΥΛΑ.

    *Κανείς δεν έχει λίγο ΦΙΛΟΤΙΜΟ να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες τόσων νεκρών που αυτοκτόνησαν από την συνειδητή χρεοκοπία της δεξιάς κλίκας.

    *Σήμερα με πολιτική ‘’παρθενορραφή’’ οι συνεργάτες του άθλιου και ανίκανου μπουχέσα, επιζητούν μια ευκαιρία να ‘’πάνε στον παράδεισο’’ της κουτάλας, της προδοσίας, της γενοκτονίας.

    *Σήμερα, ο Τσίπρας δίνει ‘’ασυλία’’ στον εγκληματία Καραμανλή και σαν άλλη ‘’χρυσαλοιφή’’ ..χρυσώνει το μαχαίρι του δεξιού δολοφόνου.

    *Σήμερα η ΔΕΞΙΑ δικαιοσύνη καλύπτει τους ‘’δολοφόνους’’ και αναμένει τις νέες μισθολογικές και ..άλλες προσαυξήσεις.?

    ΕΣΥ Έλληνα τι σκέπτεσαι να κάνεις για τα παιδιά σου? θα κάνεις πάλι πείραμα ώστε μετά τον Σαμαρά και τον Τσίπρα, θα φέρεις στην εξουσία τους πολιτικούς επιγόνους του εγκληματία Καραμανλή?

    ΝΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση