GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα δημοσκόπηση για τις εκλογές της ΝΔ - Δείτε τη διαφορά

Προβάδισμα στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη, δίνει δημοσκόπηση της Opinion Poll που διεξήχθη το διάστημα 4-6 Ιανουα...


Προβάδισμα στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη, δίνει δημοσκόπηση της Opinion Poll που διεξήχθη το διάστημα 4-6 Ιανουαρίου.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προηγείται με ποσοστό 51,6%, που ανέρχεται στο 52,5% σε όσους σίγουρα θα ψηφίσουν, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακολουθεί με 36,3%. Αναποφάστιστο δηλώνει ακόμα το 8,9% των ψηφοφόρων της ΝΔ.
Επίσης, ερωτηθέντες για το ποιος πιστεύουν ότι μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα αλλά και την ανανέωση της παράταξης, το 48,6% απάντησε ο Μεϊμαράκης, ποσοστό που μετατρέπεται σε 50,1% σε όσους θα συμμετάσχουν σίγουρα στην εκλογή προέδρου.
Καλύτερος πρωθυπουργός και με περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει στις επόμενες εκλογές θεωρείται ο κ. Μεϊμαράκης με 45,7% έναντι του κ. Μητσοτάκη με 34,3%.

3 σχόλια

  1. ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ''ΚΑΛΟΠΑΙΔΙ'' ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΠΟΥΧΕΣΑ?
    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ..ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΔΕΣ !

    ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΄Η ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ?
    ======================================
    Έχει γίνει σίριαλ και ‘’τέχνη’’ της εποχής να πουλάμε τρέλα , και να βρίζουμε όλους όσους μας βοήθησαν και μας βοηθούν να ξεπεράσουμε τη χρεοκοπία που μας οδήγησε ο πιο άθλιος και πιο ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ και άχρηστος πολιτικός.
    Ο τυροπιτολάγνος και ΤΕΜΠΕΛΗΣ κληρονόμος της πολιτικής φάρας των ψωμολυσσάδων πολιτών, που θησαύρισαν σαν πολιτικοί΄, προκαλεί και ξεχνά πως κατάγεται από μια οικογένεια, που ψωμολυσσούσε πρίν και ΣΗΜΕΡΑ δεν ξέρει τι να κάνει τα λεφτά.
    ΘΑΥΜΑ !!! που θα έλεγε και ο Πανηλίθιος εντελώς.
    Αντί λοιπόν να στήσουμε κρεμάλα για τους Καραμανλήδες, τους Παυλόπουλους, τους Μεϊμαράκηδες, τους Πανηλίθιους καΜένους εντελώς και τους προδότες της ηγεσίας των ‘’αριστερών’’ του Κολωνακίου, βρίζουμε σαν μανάβηδες , αυτούς που μας έσωσαν και αυτούς πους μας βοήθησαν να σωθούμε.
    Μας ‘’φταίνε’’ οι Ξένοι που δεν μας χάριζαν τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ της κλίκας των αρπακτικών.
    Και αντί να ‘’αποδώσουμε’’ τα του Καίσαρος στον ΜΠΟΥΧΕΣΑ! βρίζουμε τους ευεργέτες μας.
    Αλήθεια, τι έκαναν αυτοί που μας έσωσαν και τι αυτοί που μας κατέστρεψαν.
    Οι πρώτοι μας έδωσαν χρήματα να δημιουργήσουμε μια ΝΕΑ Ελλάδα και τι έκαναν αυτοί που τα σκόρπισαν στους ΠΕΝΤΕ ανέμους?
    Ας δούμε λοιπόν τι έκανε η κλίκα του Μπουχέσα !
    ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1960!!! Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    Ανέβασαν το χρέος στα 350ΔΙΣ Ευρω. Δηλαδή μόνο να γράψεις και να προσπαθήσεις να σκεφτείς το ποσό παθαίνεις..εγκεφαλικό.
    * Ένα ποσό πρωτόγνωρο και ασύλληπτο χωρίς διαφάνεια.
    * Επί πλέον 35 δις ευρώ ετήσιο ΕΛΛΕΙΜΜΑ και 24 Δις έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου. Και παρέμεναν στις θέσεις τους και παραμένουν ακόμα.
    *Μέσα σε πέντε χρόνια (2004-2009) χάσαμε σχεδόν τα πάντα.
    *Τι ζητάει ο απλός Έλληνας που δεν ξέρει από οικονομία και ΑΠΑΤΗ.
    *Ζητά να μάθει πως φτάσαμε στα 350 Δισεκατ. από 178 που ήταν το 2004?.
    * Πως »γεννήθηκε » ένα χρέος σε πέντε χρόνια ΙΣΟ με το χρέος όλων των κυβερνήσεων από το 1960 και μετά?
    *Δεν δικαιούμαστε να μάθουμε γιατί ΧΡΩΣΤΑΜΕ τόσα πολλά λεφτά και πως δημιουργήθηκε αυτό οικονομικό χάος.
    *Πως μέσα σε πέντε χρόνια πιάσαμε ‘’πάτο’’?
    *Τι μεσολάβησε, ποιος μεσολάβησε και τι αποφάσεις ελήφθησαν ώστε να χάσουμε σχεδόν τα πάντα ?
    *ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ κατέστρεψε την Ελλάδα ? Είναι τόσο ιδιοτελής, ανίκανος και κουτοπόνηρος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ποιο ΚΟΜΜΑ πήγαν τα λεφτά κ. Καραμανλή, κ.ΚαΜένε??? .

    Την ίδια ώρα που το ελληνικό κράτος
    κατέρριπτε το παγκόσµιο ρεκόρ δανεισµού διεκδικώντας από τις αγορές το ποσό του 1 δισ. ευρώ την εβδοµάδα (!) προκειµένου να εξυπηρετεί τις λήξεις των οµολόγων , τις μισθοδοσίες των εκατοντάδων χιλιάδων προσληφθέντων υπαλλήλων, και τόσες άλλες σπατάλες και χαριστικές δανειοδοτήσεις,
    ο κ. Ζορµπάς παρέδωσε ένα «δηλητηριώδες» πόρισµα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, που αναφερόταν σε ευθύνες πολιτικών προσώπων και σε διοχέτευση προµηθειών σε « συγκεκριμένο πολιτικό χώρο».
    *Ποιος ήταν ο πολιτικός χώρος που πήγαν τα χρήματα, κύριε Καραμανλή;
    *Τί άλλα στοιχεία επί πλέον απαιτούνται για να μάθουμε ποιοι είναι ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ; Πως κ. Καραμανλή αποφάσισες να κλείσεις τη Βουλή;
    Γι αυτό τον εκπαραθυρώσατε?
    *Τι έγιναν τα λεφτά; Σε ποιό κόμμα πήγαν, όπως υπέδειξε η έρευνα και η έκθεση, του αρμόδιου Προέδρου της ανεξάρτητης αρχής για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.?
    Καλύπτετε τους ΚΛΕΦΤΕΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η περίπτωση Λιάπη αποκαλύπτει
    Μ. Λιάπης: «Για ένα νέο ήθος»!

    "Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες". Η σοφή ρήση του λαού ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Μιχάλη Λιάπη, στο πρόσωπο του οποίου απαξιώθηκε -όχι άδικα για του ...
    περισσότερους- μια ολόκληρη γενιά πολιτικών που συχνά με την αλαζονεία, την αμετροέπεια και την έπαρσή τους έχουν κατορθώσει να παραμένουν κραταιοί στο πολιτικό στερέωμα αλλά και στο κοινωνικό γίγνεσθαι για να έρθει μια τυχαία, άσχετη στιγμή που αποδεικνύεται πόσο μικροί, ελάχιστοι είναι στην πραγματικότητα.

    Πρώην υπουργός Μεταφορών, από πολιτικό τζάκι, με σημαντική πολιτική καριέρα και με μεγάλη ζέση να υπερασπιστεί ως πολιτική παρακαταθήκη τον νέο ΚΟΚ γράφοντας το 2007 στον πρόλογό του ότι «δεν είναι απλά ένα νομικό κείμενο αλλά κανόνας ζωής...».

    Την ίδια χρονιά ως υπουργός Μεταφορών είχε δώσει εντολή στην τροχαία να επιδώσει κλήση στον τότε νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Π. Ψωμιάδη, όταν διαπίστωσε πως υπάρχουν φωτογραφίες του στις οποίες εμφανιζόταν να οδηγεί μηχανή χωρίς κράνος.

    Η περίπτωση Λιάπη αποκαλύπτει περίτρανα το γεγονός ότι μολονότι η χώρα εδώ και μία πενταετία μαστίζεται από δεινή οικονομική δυσπραγία και παλεύει να διορθώσει στρεβλώσεις του παρελθόντος, κεντρικά στελέχη του ελληνικού συστήματος συνεχίζουν να βρίσκονται στο απυρόβλητο, διατηρώντας το κλίμα διαχρονικής ατιμωρησίας του δημοσίου βίου.

    Επιπλέον, το καθεστώς της κακώς εννοούμενης ασυλίας των πολιτικών τεκμαίρεται από τις χλιαρές έως ανύπαρκτες αντιδράσεις της ΝΔ της οποίας σημαίνον στέλεχος υπήρξε για έτη ο συλληφθείς. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε ότι υπάρχουν οι εξαιρέσεις που έσπευσαν να τον αποκηρύξουν όπως ο Γεράσιμος Γιακουμάτος που τον αθώωσε λόγω ..."βλακείας".

    Όπως αποκάλυψε ο ΣΚΑΙ, ο κ. Λιάπης το 2008 ως υπουργός Πολιτισμού έπαιρνε και το ΕΚΑΣ (6634,49) δηλώνοντας τον ίδιο χρόνο το σκάφος το ως φορτηγό λέγοντας στη συνέχεια πως πρόκειται για εκ παραδρομής λάθος.

    Ο κ. Λιάπης τα τελευταία χρόνια ιδιώτευε. Στις εκλογές του 2009 δεν συμμετείχε και μάλιστα έδειξε δημόσια ότι διαφωνούσε με την επιλογή του εξαδέλφου του, τότε πρωθυπουργού, κ. Κ. Καραμανλή, να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές.

    Επέκρινε με δριμύτητα την απόφαση του κ. Καραμανλή, χαρακτηρίζοντας τις πρόωρες εκλογές ως ιστορικό λάθος για τη χώρα και ατόπημα για την παράταξη, για την οποία είπε τότε πως μπαίνει σε περίοδο παρατεταμένης κρίσης.

    Πριν από την απόφασή του αυτή είχε βρεθεί στο στόχαστρο για την υπόθεση της Siemens και τη φιλική σχέση που διατηρούσε με τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της εταιρείας στην Ελλάδα, τον κ. Μιχ. Χριστοφοράκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση