GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άδωνις: Το πολιτικό τέλος του Καμμένου είναι κοντά

Στις πολιτικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν της εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται ο Άδωνις ...


Στις πολιτικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν της εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real news». Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης εκτιμά ότι με την ανασύνταξη της παράταξης θα επιστρέψουν οι ψηφοφόροι που πήγαν στους Ανεξάρτητους Έλληνες και ότι «το πολιτικό τέλος του κ. Καμμένου» είναι κοντά. Τονίζει ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει αποδείξει ότι είναι ενωτικός και ότι «θέλει τη σύνθεση και όχι τη διαίρεση» και παράλληλα, «έχει δημιουργήσει την ελπίδα ότι κάτι καλό θα γίνει σε αυτή τη χώρα».

Εξάλλου, ο κ. Γεωργιάδης τονίζει ότι η ΝΔ δεν έψαξε τον «αντι-Τσίπρα» στο πρόσωπο του νέου προέδρου. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας άνθρωπος με εξαιρετικές σπουδές, που ο κ. Τσίπρας δεν έχει, μιλάει πολλές γλώσσες, που ο κ. Τσίπρας δε μιλάει, με σπουδαία εργασιακή εμπειρεία, που ο κ. Τσίπρας δεν έχει, με κατάρτιση, που ο κ. Τσίπρας δεν έχει, με διεθνείς επαφές, που ο κ. Τσίπρας δεν έχει», αναφέρει χαρακτηριστικά. Παράλληλα, εκφράζει την άποψη ότι «όσο παραμένει η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα στην εξουσία, τόσο μεγαλύτερη ζημιά συμβαίνει στη χώρα» και επισημαίνει ότι και στο μέλλον η ΝΔ θα ψηφίζει νομοσχέδια με τα οποία είναι ιδεολογικά σύμφωνη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει συναίνεση στον κ. Τσίπρα, αλλά «συναίνεση στη χώρα».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει για τον Ευ. Μεϊμαράκη ότι «έχει και ρόλο και μέλλον στην παράταξη», χαρακτηρίζει τον Κώστα Καραμανλή «ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα» της ΝΔ και επισημαίνει σχετικά με τον Αντώνη Σαμαρά ότι «στο μέλλον μπορεί να υπάρξουν ρόλοι για έναν πρώην πρωθυπουργό».

1 σχόλιο

  1. ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ 10 ΔΙΣ . ‘’ΑΕΡΑ’’ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ???

    ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΜΝΗΜΗ…..
    Τα χρόνια εκείνα αναφύονται σιγά σιγά οι εμμονές του Πάνου σε διάφορες θεωρίες συνωμοσίας. Δαπανά χρόνο και χρήμα ψάχνοντας τα αρχεία της Στάζι. Χωρίς αποτέλεσμα. Μετά είναι η φάση της εμμονής με τη 17Ν, την οποία ο Καμμένος ταυτίζει grosso modo με το ΠΑΣΟΚ, ώσπου έρχεται το 2002 και η εξάρθρωσή της από την Κατεχάκη επί Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ακόμη ένας μύθος καταρρέει. Ενδιαμέσως όμως ο Καμμένος ζει τον μύθο του στη Σοφοκλέους του 1999-2000.

    [b]Ο Μιλτιάδης Εβερτ θα αναλάβει προσωπικά τη διαλεύκανση του «εγκλήματος του Χρηματιστηρίου», κατά τη διατύπωσή του. Ο άλλοτε εβερτικός Καμμένος όμως αφήνει τους πάντες σύξυλους όταν στο πόθεν έσχες του, σύμφωνα με στοιχεία που δίνει η Συγγρού, εμφανίζεται να έχει παίξει εννέα δισ. δραχμές αέρα. Ο ίδιος εμφανίζει εαυτόν ζημιωμένο κατά 105 εκατ.
    =============================================
    δραχμές, αλλά τα ποσά από πωλήσεις και αγορές δεν «τσεκάρουν» ακριβώς, με αποτέλεσμα η τότε ΝΔ να αγωνίζεται να τα δικαιολογήσει και να τον καλύψει.[/b]

    ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ 10 ΔΙΣ . ‘’ΑΕΡΑ’’ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ???

    Γεράσιμος Γιακουμάτος.
    Εγώ ξέρω ότι έχασα τα λεφτά μου όπως και άλλοι συνάδελφοι…».
    Είναι αυτά που θα υπαινιχθεί σε πρόσφατες δηλώσεις του ο βουλευτής της Β' Αθηνών Γεράσιμος Γιακουμάτος.
    «Κάνουμε τώρα καταγγελίες αλλά δεν κοιτάμε την καμπούρα μας. Ας κοιτάξουν τα χρηματιστηριακά του 2000 και θα καταλάβουμε γιατί και ποιος είναι υπεύθυνος. Είναι πενήντα βουλευτές που το ξέρουν, δεν το ξέρω μόνο εγώ.
    Αν δει κανείς το πόθεν έσχες του Καμμένου την περίοδο 2000-2002, θα καταλάβετε. Τα κέρδη ήταν 280 εκατομμύρια δραχμές. Εγώ ξέρω ότι έχασα τα λεφτά μου όπως και άλλοι συνάδελφοι…».

    ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ 10 ΔΙΣ . ‘’ΑΕΡΑ’’ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ???

    Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ ΚΙΟΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

    Προφανώς αποπειρώνται να συσχετίσουν πρώην στελέχη του Πάνου Καμμένου με τον συλληφθέντα “αγιορείτη μοναχό” που κρυβόταν στο Άγιο όρος και έκανε τον κοσμοκαλόγερο.
    Ποιος είναι ο Κιούσης;

    Διαβάζουμε από ρεπορταζ του διαδικτύου:
    Δεκατρείς δικαστικές αποφάσεις για απάτη, πλαστογραφία, υπεξαίρεση και χρέη προς το δημόσιο, ήταν αρκετές για να οδηγήσουν τον Κωνσταντίνο Κιούση, 48 ετών σήμερα και πρώην δημοτικό υπάλληλο, στις απόκρημνες πλαγιές του Αγίου Όρους.

    Ο Κωνσταντίνος Κιούσης τα τελευταία οκτώ χρόνια επέλεξε να ζει κρυφά ως μοναχός σε σκήτες και στον Άθωνα προσποιούμενος τον ερημίτη, για να γλιτώσει τα ισόβια στη φυλακή.
    Ο πρώην δημοτικός υπάλληλος, ο οποίος σύμφωνα με τον δήμαρχο Δάφνης – Υμηττού την περίοδο που εκτελούσε χρέη ελεγκτή εσόδων – εξόδων του Δήμου απέδιδε τα κέρδη του στο Χρηματιστήριο, ζημίωσε το Δημόσιο 2,5 δις δραχμές το διάστημα από από το 1995 έως το 2002.

    ‘’ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΜΑΣ? ’’ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΄Η ΤΗΣ ΟΦΣΟΡ?

    Παιχνίδι φοροφυγάδων και υποκριτών
    Αποδείχθηκε ότι η off shore εταιρεία ανήκει στον πατέρα του Πάνου Καμμένου
    Δικαιωμένος από την αντιδικία του με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο βγήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, για τις δηλώσεις του σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του σκάφους «Iliatoras of London».
    Σύμφωνα με όσα δέχονται οι δικαστές στην αγωγή Καμμένου κατά Γεωργιάδη:
    Το επίδικο σκάφος ήταν μέχρι το 2009 στην ιδιοκτησία εξωχώριας εταιρείας με την επωνυμία C*** Corporation Limited, με έδρα στη νήσο Μαν, που χαρακτηρίζεται ως «φορολογικός παράδεισος».
    Αποδείχθηκε ότι το σκάφος ανήκε στην εξωχώρια εταιρεία, με εκπρόσωπό της τον πατέρα του ενάγοντος, προέδρου των ΑΝΕΛ, Ηλία Καμμένο.
    Ο Πάνος Καμμένος αποδείχθηκε ότι ήταν πλοίαρχος – κυβερνήτης του σκάφους και όχι κύριος αυτού σύμφωνα με δελτίο κίνησης πλοίου αναψυχής. Το δε σκάφος δηλώθηκε από τον πατέρα του, πρώτη φορά το 2010 (για την οικον. χρήση του 2009), ο οποίος κατέβαλε και την έκτακτη εισφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση