GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πεσαβάρ: Ένα παιδί μεταξύ των νεκρών από επίθεση καμικάζι

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 20 τραυματίστηκαν από την επίθεση που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ένας καμικάζι εναντίον σημεί...


Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 20 τραυματίστηκαν από την επίθεση που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ένας καμικάζι εναντίον σημείου ελέγχου της αστυνομίας στην επαρχία της Πεσαβάρ, στο βορειοδυτικό Πακιστάν, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι.
Ο βομβιστής έπεσε με την μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε σε σημείο ελέγχου της αστυνομίας σε δρόμο της Τζάμρουντ, η οποία βρίσκεται στην περιοχή όπου κατοικούν φυλές και όπου οι δυνάμεις ασφαλείας πολεμούν εναντίον των Πακιστανών Ταλιμπάν και άλλων μαχητικών οργανώσεων κοντά στα σύνορα με το Αφγανιστάν, δήλωσε στο Ρόιτερς ο αξιωματούχος της τοπικής κυβέρνησης Μούνιρ Χαν.
Ο βομβιστής "επέβαινε σε μια μοτοσικλέτα που ήταν φορτωμένη με εκρηκτικά και έπεσε πάνω σε σημείο ελέγχου της αστυνομίας και σε ένα περιπολικό της", πρόσθεσε ο Χαν.
Μεταξύ των νεκρών βρίσκονται τουλάχιστον 5 αστυνομικοί και ένας δημοσιογράφος, σύμφωνα με αξιωματούχους.
Εκπρόσωπος του ιατρικού συγκροτήματος Χαγιαταμπάντ στην Πεσαβάρ, όπου διακομίσθηκαν οι τραυματίες, είχε δηλώσει νωρίτερα ότι στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν έξι σοροί, μεταξύ των οποίων και αυτή ενός παιδιού.
Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει προς το παρόν την ευθύνη για την επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση