GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Αττική ο συζυγοκτόνος Λέσι με το μικρό Φοίβο

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του τετράχρονου Φοίβου, τον οποίο απήγαγε πριν από 12 ημέρες ο πατέρας του, αι αφού σκότωσε τη...


Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του τετράχρονου Φοίβου, τον οποίο απήγαγε πριν από 12 ημέρες ο πατέρας του, αι αφού σκότωσε την σύζυγο του, Λέλα Μαυρομάτη, στην Ορμύλια Χαλκιδικής απήγαγε τον 4χρονο γιο τους.

Σύμφωνα με τον ποινικολόγο, Αλέξη Κούγια, ο 35χρονος Τζέιμς Κλοντ Λέσι, Αλβανός υπήκοος,  είχε συναντηθεί με τον καταζητούμενο στην περιοχή της Αττικής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε δημοσιεύματα και επιβεβαιώνει η Αστυνομία, ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι τρεις μέρες μετά την δολοφονία στην Χαλκιδική, του τηλεφώνησε κάποιος, ο οποίος του είπε ότι ήταν ο Λέσι και του ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με τον κ. Κούγια, υπήρξε συνάντηση στα Μέγαρα μεταξύ των δύο, στις 8 Ιανουαρίου, όπου ο δικηγόρος του είπε ότι προϋπόθεση για να αναλάβει την υπεράσπισή του ήταν να επιστρέψει ο μικρός Φοίβος στην οικογένειά του.

Έκτοτε όμως δεν υπήρξε καμία άλλη επικοινωνία.

Ο κ. Κούγιας, όπως ανέφερε ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, δεν ενημέρωσε όλες αυτές τις μέρες τις αρχές για την συνάντηση και μόλις μετά την αποκάλυψη, σήμερα, του τηλεφώνησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, στους οποίους επιβεβαίωσε όσα είχε πει.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε έρευνα στην περιοχή των Μεγάρων, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι από την πρώτη μέρα ο 35χρονος Αλβανός και το 4χρονο αγοράκι αναζητούνται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ενώ την υπόθεση χειρίζεται τακτικός ανακριτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση